AKTUELNO

Pokušava da se opere!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Mionu Jovanović u Šiša Baru.

Miona da li si i dalje sa Nenadom - upitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, definitivno sam to odlučila - rekla je Miona.
Sedam daana je prošlo od poseta - rekao je Darko.
Šokirale su me njihove reakcije, definitvno nisam očekivala. Počela sam da razmišljam o našem odnosu da li je to normalno ili nije. Baš sam razmišljala, odustvo sa sastanka, ne mogu ni da ostavim njega koji je u haosu da odem na sastanak. Odlučila sam se za to da budem sa njim, mi ćemo sigurno biti zajedno - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su izašli iz Bele kuće stavila si odnos na pauzu - rekao je Darko.
Nisam bili smoza jedno, poljubili smo se, ali kad ide neko za mnom, kad mi zvoca, to me stavrmno odaljavalo od njega. Kao što sam rekla da me pusti i da me pustio sigurno bih mu prišla - rekla je Miona.
Rekla ti je majka, ako ti ovde radi neke stvari šta li će tek napolju - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mora da razume da te ljubomore uvek ima, ali ja itekako razumem njega u nekim trenutcima. Danas je pokušao da me bocne opet da negde gledam, a posle je prećutao. Baš me iziritiralo što mi nije stigla čpestitka od mojih za Božić, to me malo poremetilo. Nije mi svejedno. To mi stvara rolerkoster u glavi, i onda sa rešila da ne razmišljam - rekla je Miona.
Da li razmišljaš o Stanislavu Krofu? - upitao je Darko.
Ne razmišljam, ali informacija koju su mi rekli da je on to slao, ništa mio nije jasno, jako mi je to čudno, ali ne žželim da razmišljam o tome. Nenad i ja smo sinoć imali svađu, ali vidi da me ne zanima. Ja da sam htela da nastavim odnos sa Stanislavom izmislila bih neki razlog da raskinem sa Nenadom. Imam neki osećaj da kad izađemo da će moji sve to skapirati i da će razumeti - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Odkud to da ti odjednom smeta što je oženjen - rekao je Darko.
Nije mi prijatno od kako je mama došla i rekle mi neke stavri. Ona je pokupila svoje stvari otišla, on je podneo zahtev za razvod. Meni bi itekako značilo bar zbog mojh da im ne bude glupo - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova ljubav je jako smešna, tu ni nema ljubavi. Meni je to presmešno. Ta patnja njegova je jako kratko trajala, on je predstavljao glupo taj odnos. Sigurna sam da mene Ša više voli od Vanje.
Miona kako Ša koji cedi veš treba da ga cedi a da ne uzdiše - upitao je Darko.
Ništa nije sjajno i bajno, meni bi bilo drago da mi izguramo sve ovo i da izađemo ruku po ruku - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.