AKTUELNO

Ne štedi reči!

Jeleni Ilić, supruzi Ivana Marinkovića, voditeljka Ivana Šopić dala je reč, kako bi iznela svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nam nekada nije potrebno za procenu ljudi da boravimo svi u kući. Nije ista slika kada boraviš sa tim ljudima i kada gledaš od kuće, ali je ova situacija između Anite i Matore morala je da se isprati. Ja sam više nekako utisak o Aniti stekla u prošloj sezoni koju sam gledala zbog Ivana, jer me ovo sada ništa nije iznenadilo. Procenila sam je dobro prošle godine. Vrlo je samouverena i ima tu dozu bezobrazluka, prema meni lično je bila ljubazna i slatka, nikada nismo sedele i razgovarale. Jasno mi je odakle joj dolazi to samopouzdanje, ali mi je jako žao kada o jednoj devojci može samo da se kaže da je lepa i zgodna. Nažalost je tako. To kao: "Ona je nešto planirala, tipovala", od toga nema ništa, kada se sve saznalo i počelo da se govori o tome, Anita je samo to dobro iskoristila...Anđelo je ovde ušao i odlično je sve iskoristio što se dešava između njih dve. Neko ko je slobodan i ko ulazi u rijaliti i važi za poželjnog muškarca među devojkama ovde, iskoristio bi to. Anđelo ima s druge strane pozitivnih strana. Šaljem Anitu, ostavljam Anđela - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je reč dobila Žana Omnia.

Mišljenje nisam promenila još od prve nominacije. Anita je osoba kojoj ja ne verujem ništa, uvek moram da napomenem da ću komentarisati da sam godinu dana starija od njene majke. Svako mora da bira sredstva kojim će doći do svog cilja. Ovo što su Anđelo i Anita ušli u vezu je nešto najbolje što je moglo da se desi za Matoru i Anita je mnogo iskrenija u odnosu sa Anđelom nego sa tobom. Ja ne osuđujem, ponekad može da bude dobro, zavisi ko i kako to iskoristi u životu. Mislim da je bila iz koristi sa Matorom i da je majka bila upletena i da je znala celu priču, to je moja tačka gledišta. Što se tiče odnosa Anđela i Anite, fizički izgledate jako lepo kao par, jasno je rekao kada je ulazio da više nikome neće ćutati. Samo meni nije jasno, da li si ti bio onaj koji je ćutao ranije ili ovaj sada - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svima odgovarao, samo sam više to radio jer sam osećao, ja sam taj isti, samo sam naučio u "Zadruzi" - rekao je Ranković.
Ja se uvek vodim time da iste sekunde kažeš šta ti smeta...Smatram da taj bes koji akumulira, ja imam prava da mislim da si ušao ovde da igraš igru zbog Matore i da si ušao u vezu sa Anitom zarad kadra. Što se Anđela tiče, ja ne mogu da osporim da si kulturan, elokventan, primetila sam to, kao zadrugar si odličan. Mislim da je Anita mnogo iskrenija u odnosu sa tobom, nego sa Matorom. Ona kao da ima naučen tip ponašanja, svako ima prava da se bori na svoj način i da uzima sredstva koja god želi da bi došla do cilja, ali ja mislim da to može da bude loše po nju. Mene Anita lično nikada nije uvredila, indirektno me je nazvala kako me je nazvala. Svako ima prava da me nazove kako ko god želi. Šaljem Anitu, ostavljam Anđela - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.