AKTUELNO

Šok i totalni hit u jednom!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Tamare tiktokerke, Samira Ramovića i Milene Kačavende o Urošu Rajačiću.

Tamara je dobila reč.

Meni je Samir rekao da je Uroš rekao da mu se ja sviđam. Ja sam to znala jer mi je to Uroš direktno rekao. Meni niko od ovih muškaraca ne zanima ovde. Nije moj tip dečka, totalno drugačiji je moj tip. Ne volim taj gaserski tip - rekla je Tamara.
Ja sam joj rekao da je lepa devojka, poštujem te stavove. Kornjača na kraju pobedi, a ne zec! - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da se potrudiš da je osvojiš - pitala je Ivana.
Ne, ne borim se, to je nešto prirodno. U svakom odnosu se pitaju dve strane. Borim se tako što lepo pričam sa njom, dokazujem poštovanje - rekao je Uroš.
Ja nikada ne bih ušla sa dečkom koji je tu već imao neke odnose. Ja sam odavno govorila da ovde nikada neću biti druga - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozbiljno mi ide na ku**c ovaj dečko, ponašanje mu je jeza! Iritantan do bola, meni, pun je priča spolja. Večeras si rekao da nisi pratio pre ulaska jer nisi imao vremena. Razmahao se kao stajsko đubrivo po njivi, ono što mislim jeste da je mogao da bude simpatičan sam po sebi, zgodan je...Hoda kao skakavac sa ovim kolenima iz kukova, svakome se obraća sa: "Tebra", to mi se uopšte ne sviđa, malo pre je rekao da je mangup iz Pančeva, a pored toga radna temperatura mu se diže u skladu sa izlaganjima. Danas je upreo da mi objasni da je došao svojim poslom, rekao je da sam ja zastarela i da se nisam dovoljno načitala. Danima ga slušam kako mrsi mu*a. Posao o kom priča da radi, malo se zaj**ao, ja sam radila 11 godina - rekla je Kačavenda.
Oni mene navlače da pričam koje se ne pričaju - rekao je Uroš.
Nećeš me zaje**ti malo lažovu, prevarantu i simulantu. Da li si ušao kao uvoznik đubriva?! Ušao je sa šest biznisa, a sedma je uvoznik ljudi iz Nepala. To đubrivo postoji određeni procenat, pitao me je koliko meni treba, pa da ne može da priča o tome. Osma firma koju otvara jeste trgovina konobarima. Dečko nije dobro, jedva sam čekala da ga naribam. Ja kažem Tamari: "Je**ću ti kevu, kakav on?", razvlači se ovde kao žvazbuka po kauču - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno se kuma nakačila na mene sa nekom pričom. Ja sam joj samo rekao da mi ne odgovara energetski. Ona je danas meni rekla: "Što nisi sa mnom tako?", jer si starija od moje majke, imam poštovanja...Kad nema šta da mi odgovori, onda sam ja mali žvalavi - rekao je Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.