AKTUELNO

Držao ih u neizvesnosti do samog kraja.

U toku prethodne noći najgledaniji rijalti u regionu "Zadrugu" je napustila Sanja Jakšić nakon svega 7 dana boravka u Beloj kući. Ona je kao ovonedeljnog vođu izabrala Milana Miloševića za koga je uverena da će sve držati pod kontrolom.

Foto: Printscreen Youtube

Kao i svakog ponedeljka vođa bira potrčke koji će biti njegova desna ruka ove nedelje i koji će obavljati sve poslove koje im on zada. Milan je imao na umu da u izolaciji spoji jedan par koji po njegovom mišljenju ima velike predispozicije da uplovi u vezu.

Foto: Printscreen Youtube

Za prvog potrčka je izabrao Marka Miljkovića sa kojim je u veoma korektnim odnosima, a kao Miljkovićevu partnerku u izolaciji je izabrao Kristinu Kockar , koja je vidno iznenađena njegovom odlukom.

Da mi je Kija draga draga mi je, ali ne mogu da kažem da mi sviđa. Drago mi je što sam sa njom u izolaciji, družićemo se. Drago mi je što sam potrčko po prvi put - prokomentarisao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u šoku, zaista to nisam očekivala od Milana. Nisam očekivala da ja budem devojka koju ćeš povezati sa njim. Zaista nisam očekivala tu kombinaciju. Nije mi problem, imam dobru komunikaciju sa Markom. Ne znam koji će mi ovo biti dečko u rijalitiju - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je u toku ovog sastanka uputio pismo kojim je obavestio zadrugare da će Kristina i Filip Đukić biti kažnjeni dvonedeljnim honorarom zbog toga što su u isto vreme bili u kupatilu. Marija Ana Smiljanić je bez dlake na jeziku povodom ovog saopštenja prokomentarisala sledeće:

Ja ću biti malo bezobrazna. Verovatno je Filip dobio temperaturu jer se razočarao u Kijine seksualne sposobnosti - rekla je ona.

Kija je sve ovo demantovala i uporno ponavljala da je zaljubljena u svog dečka Andriju Lazovića, uprkos tome što nosi Filipovu ogrlicu koja njemu mnogo znači.

Takođe, večeras se bira i omiljenu osoba koja će uživati privilegije da zajedno sa vođom provede 7 dana u Hotelu "Zadruga", a to je Andrijana Radonjić.

Pročitajte još: Milan nije mogao da ODOLI njenim ATRIBUTIMA, pa sve PAŽLJIVO OPIPAO! (VIDEO)

Šta su ostali zadrugari prokomentarisali povodom ovoga, kao i kako je sve izgledalo detaljnije možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Izbor potrčka

#Zadruga - RTV Pink

'