AKTUELNO

Uživali su u obavljanju ovog zadatka.

Ovonedeljni zadatak Velikog šefa je bio da zadrugari snime film pod nazivom "Ljubav i mržnja". Zasluge za scenario je pokupio Sloba Radanović koji je do detalja napisao koju ulogu ima svaki od ukućana. Reditelj ovog projekta je bila Kristina Kockar koja je pomno pratila realizaciju, a snimatelj je bio Marko Miljković.

Foto: RTV Pink

U toku prethodne noći su snimljene poslednje scene ovog filma, a Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojom je obavestio zadrugare da razduže opremu. Ukućani su sa velikim elanom radili na ovom projektu, a kakvi će rezltati biti, ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari s obzirom na da to da ste završli snimanje filma. Vreme je da predate kameru i scenario. Neka vođa odmah iznese na kapiju i jedno i drugo, a Velik šef će se potruditi da to što ste snimili bude što pre izmontirano - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su gromoglasnim aplauzom podržali odluku Velikog šefa i sa nestrpljenjem očekuju da vide kako izgleda njihovih ruku delo.

Pročitajte još: SVIĐA MU SE ODNOS NJEGOVOG SINA I KRISTINE! Filipov otac za Pink.rs: KO ZNA šta će biti kad Marija Ana sazna za Kiju!!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'