AKTUELNO

U Beloj kući situacija je sve napetija, a naročito među onim ukućanima koji su

Kako je u emisiji jedan od novinara konstatovao po mišljenju gledalaca da je Kristina Kija Kockar trn u oku Mariji Ani Smiljanić, nastala je žestoka rasprava, a onda je ustao Filip Đukić koji je napao svoju bivšu devojku zbog toga što je pre samog ulaska u rijaliti imala odnose sa njegovim prijateljem.

Nakon ove Filipove izjave, svi su se urotili protiv ove takmičarke, a ona je besna pridikovala kako ne može da veruje da su svi protiv nje.

Ali zbog čega sada tvoja takva reakcija?! Filip je ovde ušao pre mene i svi ste sa njim bolji što je i realno, ali vi ne vidite širu sliku!

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je tebe javno hvalio pred svima ovde, da bi ti došla da mu pričaš kako si se je*ala sa njegovim ortakom, pa to je dno dna - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde ušao slobodan, bila je i ona i sa bilo kim da je to uradila je okej, ali sa mojim drugom! Ja sam s njim bio dobar, bili smo na moru pre 7 godina, blejao je s nama! - rekao je Filip.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izađi iz rijalitija slobodno. Ne znamo što si uopšte i ulazila - rekao je Đekson.
Koja sam ja budala, još sam ja i razmišljao da se pomirim sa njom!

Novinarka je u nastavku želela da Filip potvrdi u kakvom je odnosu bio dečko sa kojim je Marija Ana imala odnose, a koji je po njihovom navođenju bio njegov prijatelj.

To je lik kog smo svi provalili u društvu. On sa svima bleji po mesec ili 2 i šutnu ga iz društva. Mi mu nikad ništa nismo uzimali za zlo, jer nas nije mogao da slaže. Kad smo ga upoznali bili smo s njim na moru, nije mi bio prijatelj, ali drug jeste. Posle ovoga nema šanse da budem s njom - rekao je Filip.

K.R.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'