AKTUELNO

Žaki planira da im pomrsi konce!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, "Zadruge", ove nedelje imaju zadatak da naprave film. Režija je pripala Kristini Kockar, a scenario je pisao Slobodan Radanović, što je dovelo do nove svađe između supružnika.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OVAJ ZADATAK IH JE PRIMORAO DA SARAĐUJU! Sloba ZAČEPIO USTA Kiji: Smanji svoje LIČNE FRUSTRACIJE! (VIDEO)

Sloba je ranije podelio uloge svojim cimerima, a Luni Đogani je pripalo da igra devojku sumnjivog morala, iako su mnogi očekivali da će blogerka dobiti glavni lik.

Foto: RTV Pink

Puno pažnje skrenula je i uloga Milana Miloševića. Ovaj stanar u filmu će igrati muškarca koji voli da se oblači u ženu. Milošević je u toku popodneva, dok je čekao svoj red za snimanje, sa novim stajlingom razgovarao sa Drvetom mudrosti.

Foto: RTV Pink

Pozvao sam Vas da se upoznamo - reklo je Drvo.
Ćao! Sada su mi svi zadrugari rekli da postoji jedno drvence sa kojim ne mogu polno da opštim, ali mogu da razgovaram s vremena na vreme. Ja sam Žaki! Nova sam učesnica - prihvatio je maksimalno Milan svoju ulogu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drago mi je, Žaki. Iznenađen sam novim zadrugarom - izjavio je Drvo mudrosti.

Foto: RTV Pink

Ja sam u Zadrugu došla zbog problema koje sam imala napolju. Radila sam na ulici. Smatram da mi je potrebna reklama i da je ovo idealna prilika da postignem veću cenu! Ja se bavim najstarijim zanatom, a nisam obućarka - pričao je Milan, odnosno Žaki.

Drvo je upitalo gospođicu Žaki ko joj se najviše dopada od muških ukućana, a ona je bez dlake na jeziku otvoreno priznala na koga je od stanara bacila oko.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj Anđelo nije loš! Kažu da kod njega svaka prolazi. Pa ću i ja probati! Probala bih nešto, par nekih pozica. Mislim da nije kod njega teško proći. Preko mame ću njegove devojke. Mislim da mogu da rasturim tu vezu - rekla je Žaki, a ceo razgovor preslušajte u donjem snimku.

PROČITAJTE: ROMANTIKA U BELOJ KUĆI: Pink.rs vam EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJA snimak ljubavne priče Ane i Janjuša!

Autor: S. Kuvekalović

#Milan Milošević

'