AKTUELNO

Čim se pomire odmah se posvađaju!

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković započeli su ljubavnu romansu u rijalitiju Zadruga, koja je na početku bila turbulentna, a zatim uplovila u mirnu luku, što je trajalo neko vreme, a onda su svađe i raskidi postali sve učestaliji. Oni su se pomirili juče preko dana da bi se već uveče raspravljali jer je Teodora rekla da njena ljubav sa Anđelom nije dovoljno jaka i iskrena kao što je bila sa fudbalerom kog je prevarila sa Rankovićem.

Foto: Printscreen Youtube

Oni su se jutros probudili poljupcima, a već nakon nekoliko sati usledila je svađa:

Ustali smo, sve okej, ja sela da se šminkam, ne znam što mi to zameraš. Ja sam se setila da hoćeš da kupuješ hranu i rekla sam ti da ne menjaš svoje planove u tom smislu, jer meni nije problem da ti kupuješ hranu sa nekim, u tom smislu se ponašaj kao da nismo u vezi. Meni nije problem ništa više, možeš da kupuješ hranu sa kim hoćeš, da doručkuješ sa kim hoćeš, pa i sa njom. Možeš da sediš do ujutru bilo gde, u pabu... I to je to. Ti si se nad*kao na mene, ja sedim onako popi*ana... - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marija Ana GRCALA U SUZAMA posle svađe sa Filipom: NISAM DOŠLA OVDE DA GLUMIM ŽRTVU! (VIDEO)

Oni su nastavili da se raspravljaju, pa se priključio i Milan Milošević, a Teodora je želela da Anđelovi roditelji znaju da ona sada ne pravi dramu već njihov sin. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'