AKTUELNO

Ne želi da čuje za Kiju.

U toku prethodne noći Drvo mudrosti je bilo naročito velikodušno prema zadrugarima. Nakon što je telefonski poziv dobila Miljana Kulić, pa potom i Anđelo Ranković, on je odlučio i da iznenadi i Slobu Radanovića.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je razgovarao sa svojom mamom koja mu je poručila da ne treba da se obazire na provokacije njegove supruge Kristine Kockar. Takođe,  prenela mu je pozdrave od prijatelja i rodbine.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da se nerviraš, nemoj da slušaš šta ti priča. Tvoj telefon je još u funkiciji. Mantil je nađen kod mene, to sam poslala Pinku - rekla je njegova mama.
To me ništa ne zanima, veruj mi da se uopšte ne nerviram ni oko čega. Niti kome verujem, gledam svoja posla - prekinuo je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Nemoj da se pališ i ono što je blatila mene, što sam ja ono govorila to nije tačno, nemoj da slušaš, odbij od sebe. Sve prebacuje na tvoju loptu. Nemoj da ćutiš - savetovala ga je majka.
Ona što više priča sve više govori o sebi neću da pričamo više na tu temu - bio je istrajan Sloba.

Njegova majka je uputila pozdrave njegovoj devojci Luni Đogani i posavetovala ga da se ne svađaju i drže zajedno, kao i da pokaže svoj talenati i da što više peva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: DOBIJA PORUKE UPOZORENJA! Gagi i Anabela prete Zorici Marković zbog Lune!

Kako je izgledao Slobin razgovor sa porodicom pogledajte u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'