AKTUELNO

U žestokoj svađi koju su ovi ukućani imali nakon dešavanja u Beloj kući, oni su se našli u pabu gde su imali jedan veoma emotivan razogovor.

Naime, Luna Đogani je i te kako ljuta i besna zbog situacije koja se konstantno pominje u vezi sa još uvek zakonitom suprugom Slobe Radanovića.

Svađe, prepiske, prevare i pogrdne reči svakodnevno se mimoilaze jedno s drugim, što Lunu dovodi do ludila, pa se u toku celog dana izolovala od strane svih ukućana, pa i svog miljenika Slobe koji je bio i te kako tužan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja osećam da si udaljen od mene i to me boli. Najviše me boli što znam kroz šta prolazi moja porodica zbog svega ovoga. Ko da im nije bilo dovoljno svojih muka. - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je ko zna koji put da se d*kaš na mene bez razloga. Ti mene navodiš da se ja zapitam da li se kaješ što si sa mnom. Ja neću sad da kažem nešto da ne ispadne pogrešno. A šta misliš kroz šta moji prolaze? Njih nikad nikog na ulici nije sreo, tvoja keva ima Andreja, tvoj tata je dobar s njima. Moji su sami, ne znaju šta ih je snašlo. - rekao je Sloba.
Ja biram reči šta će ti reći. Ja ne znam šta ti osećaš, ali ja sam zabagovao! Ja ne mogu da se setim imena svog druga, ja osećam da je tebi pun ku*ac svega ovde, ali sve to isto imam i ja. Učinio sam sve da budeš voljena i srećna, ali ti očigledno ništa ne razumeš. Ja ovde više ne mogu da se iznerviram kad neko dira mene, a kad neko dira tebe to me isprovocira ubio bih ga.

U nastavku ovog razgovora Sloba je satima na najdriljiviji način priznao šta mu se dešava očekujući da će ga Luna ipak razumeti i oprostiti mu sve što se u određenim momentima desilo. On je takođe, izjavio sve ono što do sada milionski auditorijum nije imao priliku da čuje, a što su mnogi dugo očekivali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani koja je vidno potrešena, rekla je Slobi sve šta najiskrenije misli o njemu i indirektno mu priznala koliko joj njeni roditelji nedostaju i da u suštini i najviše brine zbog njih. A šta je Slobu najviše povredilo i da li je uspeo da opravda svoje postupke pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'