AKTUELNO

Veliki šef je u toku večeri poslao još jedno pismo upućeno zadrugarima.

Iako se u Zadruzi redovno ponavljaju pravila u kojima svaki takmičar u toku sastanka ili bilo kog drugog dešavanja mora prisustvovati i učestvovati u komentarima, ukućani iznova prave iste greške.

Naime, u skladu sa ovom situacijom, Veliki šef poslao je još jedno pismo zadrugarima.

Dragi zadrugari, zbog kršenja pravila i napuštanja igre istine Sanja i Nadežda će biti honorarno kažnjene. - rekao je Veliki šef.

Naime, u toku svih dešavanja koja su zadesila ukućane, a koji su isključivo svojim postpucima doprineli situacijama u kojima se trenutno nalaze, Nadežda Biljić i Sanja Stanković napustile su prostoriju u kojoj se održavao sastanak i psihološka ,,Igra istine".

Kako je ovaj potez i te kako bio loš, Veliki šef je strogo kaznio ove ukućanke, a u nastavku su svi redovno obavljali svoje zadatke.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo se, Nadežda Biljić je u toku večeri priznala da je u najpopularniji rijaliti u regionu i šire ušla kako bi Kristini Kiji Kockar zagorčala život na nagovor Anabele i njenih pojedinih prijatelja, nakon čega je bila napadnuta toliko da niko nije stao u njenu odbranu, pa je iz tog razloga napustila sastanak.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon ovog priloga, usledila je konstatacija Zorane Stefanov koja je izjavila da je videla kako Matora konzumirala ilegalne supstance u kupatilu. U ovoj priči Sanja Stanković, kao njena najbolja prijateljica nije reagovala na ovaj događaj, te se smatra da je ostala pristrasna sa svime što ukućani govore. Kako je takođe, bila napadnuta zbog toga što svojoj najbolji prijateljici nije pružila podršku kada joj je bila najpotrebnija, Sanja je ishitreno napustila prostoriju u suzama.

Reakcije svih ukućana na sve što se dogodilo možete pogledati u linku ispod.

Foto: Zadruga - RTV Pink

K.R.

#Nadežda Biljić

#Sanja Stanković

'