AKTUELNO

Konflikt između Lune Đogani i Nadežde Biljić otkrio je mnogo nepoznatih detalja.

Žestoka rasprava nastala je u "igri istine", kada je Nadežda  Biljić bila napadnuta od strane Milana Miloševića, koji  joj je rekao nešto što je Lunu Đogani veoma uznemirilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako te nije sramota, Luna, Sloba i Kija su tu negde imali odnos u kojem niko nije želeo da se meša. A ti si javno pred kamerama izgovorila da si se čula sa Luninom majkom i naglasila joj da si u ovaj rijaliti došla kako bi uništila Kiju - rekao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je Luna čula sve ovo, u besu je napala Nadeždu i kroz suze izgovorila da to ne može biti istina i da Anabela nikada nije bila drugarica sa Nadeždom.

Ušla si ovde da i bi nam zagorčala život? Kad si ušla ovde on je tebe hvalio i pričao sve najbolje o tebi. U kombiju si mi rekla da je moja mama rekla da mene podržava u svemu. Ja hoću da sad kažem moja mama nije drugarica s ovom devojkom. Sad kažem napravila si problem veliki mojoj porodici. Za pogrešne osobe si se zakačila, jer ako ti je ovde iko iskreno prišao to smo Sloba i ja. A ušla si ovde ne znam zašto si se zakačila za nas dvoje. On ti je bio nešto napolju i zakačila si se za njega. Zašto to radiš? Da budeš poznata na taj način? - upitala ju je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vidno iznervirana i na ivici nervnog sloma, Nadežda je konačno otkrila koje su njene prave namere u vezi sa njenim ulaskom u rijaliti, a s obzirom na to da je rekla da joj rijaliti zbog popularnosti nije potreban.

Trebalo je da uđem u ovu kuću na samom početku i odbijala sam i kako se sve dešavalo u zadruzi, ja sam javno stala u vašu stranu. Meni ne treba marketnig ja pevam 12 godina. To što me nema ne znači da ja ne postojim nigde. Meni ne trebaju ničija leđa. Hoću da opravdam svoje prijatelje koji su mi svašta rekli o vama. Ovo sam uradila na ovakav način jer sam pustila 2 dana da vidim šta će se desiti. Ja da sam na mestu mog prijatelja ja bih ga mnogo bolje dočekala nego on mene. Ja bih sa njim delila hranu. Ti ljudi koji su mi to rekli od mene očekuju da ja napravim haos i napadnem Kristinu. Ali kad sam ja provela vreme ovde ja sam shvatila da čisto iz poštovanja prema svima, da ću da nastavim sa igrom zbog koje sam i došla. - rekla je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo Nadeždino priznanje, dovelo je atmosferu u Beloj kući do usijanja kada su je mnogi ukućani osudili zbog načina na koji je postupala sa njih dve, a Kija je u tom trenutku očitala Luni lekciju da nije lepo da se neprikladno ponaša.

Kakva je ovo bila rasprava i šta se zaista desilo u Beloj kući, možete pogledati u snimku ispod.

K.R.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

'