AKTUELNO

Nije im bilo svejedno.

Veliki šef je odlučio da postavi novi izazov za sve zadrugare kako bi upotpunili svoje slobodno vreme i zabavili se. Nena Petrović kao ovodnedeljni vođa pročitala je pismo kako bi ukućani saznali šta je njihov zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je da se vi malo zabavite, a da se mi gledaoci malo nasmejemo i svi zajedno uživamo. S obzirom na to da u "Zadruzi" trenutno ima 35 učesnika podelićete se u parove, s tim što će jedna grupa imati 3 takmičara. Podelićete se na sledeći način: Bane i Nena, Bora i Maca, Teodora i Anđelo, Kristina, Sloba i Luna, Miljan i Goca, Zorana i Filip, Đekson i Dragica, Saška i Milan, Mića i Žiža, Tanja i Miki, Janjuš i Ana, Sara i Vojke, Nikola i Miljana, Marko i Sanja, Matora i Andrina, Viktorija i Milica, Divna i Nadežda. Sami izaberite iz čega će se sastojati i kako će izgledati ono što ćete nam pokazati. Veoma je važno sa svako od vas pokaže u najboljem svetlu. Svaki par će sam odlučiti da li će pevati, glumiti, imitirati, odnosno na koji način će iskoristiti njihovih 5 minuta - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani se prva oglasila nakon što je pročitano pismo da ne želi da učestvuje u ovom zadatku, zato što je u paru sa dečkom i njegovom ženom pod izgovorom da ne želi da se bruka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Veliki šef izabrao parove po svom izboru, ostaje da vidimo kako će zadrugari izboriti sa ovom odlukom.

Pročitajte još: LEPI MIĆA BRUTALNO IZVREĐAO TRUDNU MILJANU: Krme, RAZVLAČE TE kao žvakaću gumu! (VIDEO)

O svemu detaljnije možete pogledati u video-snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'