AKTUELNO

Nakon što su se svi zadrugari okupili za stolom, Veliki šef je poslao pismo, ali ovog puta s nekom drugom namerom.

Kako je poznato da Veliki šef svojim pismom uvek iznenadi svoje zadrugare, ovoga puta su ukućani ostali zapanjeni s obzirom na to da u pročitanom pismu nije bilo nikakvog zadatka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, svi takmičari su se žalili kako je u Beloj kući izuzetno hladno misleći da je to ponovo kreativna igra produkcije. Međutim, u kući se desio kvar na klimatizaciji, pa su odmah poslali radnike da reše taj problem.

Kako majstori nisu uspeli da reše problem u najkraćem roku, Veliki šef im je poslao pismo u kojima je želeo da im saopšti sledeće:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, pre neki dan je došlo do ozbiljnog kvara na klimatizaciji u Beloj kući. Veliki šef se izvinjava što ste trpeli hladnoću i ovim putem želim da vas obavestimo da su radnici dobili otkaz, zato što nisu popravili kvar na vreme, pa vam ovim putem šaljemo po 500 dinara u ime izvinjenja.

Nakon ovog pisma, svi ukućani bili su presrećni zbog ovog gesta koji su dobili od Velikog Šefa. Ujedno su bili i zahvalni zbog toga što se Veliki šef trudi da ukućanima omogući siguran boravak u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja bih da kažem da sam u ime svih veoma zahvalan, a i žao mi je što su radnici dobili otkaz - rekao je Miljan Vračević.

Kako su zadrugari postupili u vezi sa ovim pismom i šta su još izjavili povodom ovoga, pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'