AKTUELNO

Nije mogla da mu prećuti.

Novo pismo Velikog šefa nije se dopalo Ani Korać, budući da je sadržina pisma bila raspad sistema tokom njene ovonedeljne vladavine. Naime, Veliki šef uputio je kritike svim zadrugarima i njihovom Vođi zbog toga što je fabrika zatvorena, što ne ispunjavaju zadatke, svađaju se, krše pravila i ne vode računa o higijeni, a potom je zatražio od svih zadrugara da održe porodični sastanak i izjasne se o tome da li je kolektiv kriv, ili je problem pak u Vođi.

Foto: TvPink Printscreen

Za reč se prva javila Saška Karan.

- Apsolutno smatram da nema nikakve veze što je Ana vođa. Zaboga, imali smo i muškarce, nema to veze sa Anom, ona je odredila zadatke. Svako je radio prema svom nahođenju - započela je Saška svoje izlaganje, koje je prekinuo Bane Čolak kojem nije bilo jasno zbog čega sada brani Anu, a njega je napadala za iste stvari, tokom njegove vladavine.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si bio kriv zato što si raspuštao sastanke! Verujem u ono što pričam i ono što sam tebi rekla! Ko si ti, pikavac jedan?! Ti si jedno malo ništavilo, sram te bilo! Ja sam u tvojim godinama imala i stan i karijeru, sve! Kitiš se tuđim perjem, a pojma nemaš, svi ti se smeju! Stojim iza toga da si bio nikakav vođa. Kakav si prostak, kako se ponašaš... Marš bre, ološu jedan raspali! Ti ćeš meni da kažeš nešto, mogu da ti držim predavanje - urlala je Saška, a potom dodala da je kuća već bila u neredu, da je isto stanje bilo prošle, a da će biti tako i naredne nedelje.

Foto: TvPink Printscreen

- Za mene si niko i ništa, da nije rijalitija, ja za tebe ne bih čuo u životu! Da si mi ti majka, skočio bih s mosta, odrekao bih te se preko novina - odgovorio joj je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Saška je, takođe, ušla u sukob i sa Sanjom Stanković, sa kojom je razmenila uvrede, a kako je to izgledalo pogledajte u snimku:

Pink.rs

#Ana Korać

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

'