AKTUELNO

Moraju da obrate pažnju na čistoću imanja!

Danas je stiglo pismo Velikog šefa, koji je obavestio zadrugare da je jako bitno da obrate pažnju na svoju ličnu higijenu, ali i na higijenu samog luksuznog imanja u blizini Beograda.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, pitamo se da li ste u međuvremenu pomislili da je potpuno normalno da živite u haosu i prljavštini?! Zar ne mislite da je ne kulturno, u najmanju ruku, da jedete i spavate u kući koja ozbiljno podseća na brlog, u takvoj nehigijeni koji nisu videli ni gledaoci ni Veliki šef!

Foto: RTV Pink

Veliki šef napomenuo je da od rada i zalaganja zavisi sve, kao i da je briga o životinjama na farmi na zabrinjavajućem nivou i da posao ne sme da padne na leđa samo nekoliko ukućana.

Foto: RTV Pink

Samo ćemo još jednom napomenuti, da ako nastavite ovako, zaraza će ubrzo početi da se širi Zadrugom. Vođa odmah mora da raspodeli poslove. Više nikada se ne sme dogoditi da se bilo koji posao sa životinjama ne obavi na vreme ili dovoljno dobro - deo je pisma Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Ukućani su se odmah međusobno posvađali, a osim Teodore Džehverović, najglasnija je bila Luna Đogani, njena bivša najbolja rijaliti drugarica, kao i Nena Petorvić i Dragica Janičić.

Foto: RTV Pink

Da li čistite vi kući WC?! Ja ne razumem i onda kao Dragica i ja smo baba-se*e, tako što čistimo čobanima WC - rekla je Nena!
Šta pričaš ti?! Da li čuješ sebe?! Nemoj da prebacuješ svima i da se hvališ! Nemoj da prebacuješ to! Molim te Slobo, uzmi i prebaci što si čisto štalu! - vikala je Luna.

PROČITAJTE: NEBITAN SI, NE ZNAŠ DA PEVAŠ: Dok ga je Kija DIZALA U NEBESA, Luna najstrašnije spustila Slobu pred svima! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Dragica Janičić

#Higijena

#Luna Đogani

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'