AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Bojani Pavlović kako bi iznela svoju nominaciju.

Vivien je neko ko je specifičan i asocijalan. Ona je umetnik, itekako je pametna i inteligentna. Mislim da ima šta da pokaže, izuzetno je talentovana i ona se bori sa svojom ličnošću. Sloba je neko ko je baš pametan i intelifentan, mislim da se ovde nije dobro snašao i nije se pokazao. Napolju je u komfor zoni, neko je ko je mažen i pažen i kome je skuvano i opeglano i da će mu trebati mnogo da se prilagodi. Jako je dobar čovek i mislim da se izgubio i u vremenu i prostoru. Meni je pričao da je napolju imao samo varijante i verovatno da pored te ušuškanosti koju mu je majka pokazala, ne može sebi da priušti vezu. Mislim da će dati Slobi šansu i da će se naći - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da su navikli na nešto, možda im bude bolje nešto na šta nisu navikli - rekla je voditeljka.
Oni su navikli na komfor, tj. ona mi je baš umetnička duša. Ova devojka nije bolesna, ima neki svoj svet - dodala je Bojana.
Ja sam proveo jedno vreme sa njom i ja ti tvrdim da je ona sasvim suprotno od umetnika i ovoga ovde. Ovde pokušava da bude u centru pažnje i da glumi - rekao je Požgaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaboravila sam da istaknem da ova devojka jeste sebična, ima izraženu dozu sebičluka. Pala je na mom čuvenom testu, ovih dana sam ispratila, počela je da se otvara i da s ljudima deli...Videla sam da ima promena kod nje, ja to cenim. Što se tiče njihovog odnosa, mislim da je ona isforsirala da će dati prostora, kvalitetni su, ali ću sačuvati Slobu - rekla je Bojana.
Ja nemam komunikaciju ni sa Slobom ni sa Vivien. Sloba je kvalitetan momak, ali je Vivien jedna od dve osobe za koje sam rekla Jovani da je folirant. MIslim da joj se Sloba uopšte ne sviđa, ali mora da bude svesna sebe. Ja sam se prošle godine itekako borila za Jovanu, ne mogu da čekam da će neko da juri za mnom. Poslaću Vivien, ostavljam Slobu - rekla je Anita.
Mislim da njihov odnos nije iskren sa njene strane, znam kakav tip osobe voli. Vivien me je lažno optužila da sam lopov, da sam nešto ukrao, što nije istina što znaju mnogi ovde. Gospodin analitičar, jako pametan čovek, ali imam osećaj da ima znak "stop" pored sebe da mu niko ne može prići. Vivien šaljem, Slobu ostavljam. Meni je rekla da voli istetovirane momke, veće i crne - rekao je Luka Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da volim muškarce koji imaju manire i koji su džentlmeni - rekla je Vivien.
Veliko foliranje je u pitanju i sa jedne i druge strane. Gospodin analitičar mi deluje da je imao dve devojke, pa daj šta daš, a Vivien bi se smuvala sa medvedićem samo da bude u priči. Ja sam s njom imala i neke sukobe. Mene ni jedno ni drugo ne iritira, znam da je Sloba cenjen u tom društvu. Smatram da tenkovi napolju ne mogu da mu odogovore, pa ih se ne plaši, a ovde ima strah od ljudi šta će da mu odgovore. Šaljem Vivien, Mićini saveti su ti jako pogrešni. Itekako je povodljiva, ostavljam Slobu - rekla je Sneža.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.