AKTUELNO

Oštro!

U toku je emisija "Nominacije" u kojoj će ukućani Elite izabrati ko će se od dvoje potrčaka sutra boriti za opstanak u Beloj kući.

Reč su dobili Čuburac, Teodora Balzak, Nikola Bukilić, Teodora Delić i Matora kako bi izneli svoje mišljenje!

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodan se uopšte nije snašao ovde što se tiče prostora i ljudi, nije komunikativan. Vivien se mnogo bolje snašla i sa Mićom je bila dosta u kontaktu. Interesantna je. Slobu bih posalo a nju zadržao -rekao je Čuburac.
Čula sam da je Sloba rekao da mu je najvažnije da ovde sačuva ugled a posle sam videla da nije reagovao na mnoge šale ovde. Trebalo bi da ustane i odgovori i na finjaka sruši nekoga. Verovatno se nije još uvek snašao ovde ali bih volela da ostane i iskaže se. Sada ako istane može da ostane etiketiran. Nije doprineo time da se istakne koliko su ostali doprineli. Meni je Vivien drugačija ali u ovom odnosu nema te vatre i hemije. Promenila se od kada se upustila u taj odnos i mislim da ne treba da traje. Sačuvaću Vivien a poslati Slobu -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja šaljem Vivien a čuvam Slobu jer je bolji čovek i ima više da pokaže -rekao je Bukilić.
Vivien šaljem jer je klasičan primer od onih finih mi k. Teški je folirant, govori ništa pre braka a napolju je ozbiljna "lomilica". Što se Slobe tiče, on je kul lik ali bi mogao više da komentariše i ne trebaju mu te priče sa Vivien -rekla je Teodora.
Ja sam obrazložila juče za to pre braka a sa Teodorom nisam puno razgovarala da bi ona znala da sam ja folirant -rekla je Vivien.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je Sloba toliko želeo da ide kući čim je ušao u priču sa Vivien. Ima tu simpatija ali nije toliko ozbiljno. Sloba lepo priča zna da tračari i nije neko ko se gasi. Janjuš je dosta toga rekao zbog čega mu nije bilo svejedno. Sinoć sam videla ono bacakanje Vivien i mislim da ga samo zavlači, pravi se bitna. Nije mi se svidelo njeno sinoćnje ponašanje. Slobo, osetila sam uvek iskrenost sa tvoje strane tako da tebe ostavljam a nju šaljem -rekla je Matora.
Sloba uopšte ne pripada LGBT populaciji, to sam shvatila iz naših razgovora -stala je u Slobinu odbranu Vivien.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B