AKTUELNO

Nije ovo očekivao?!

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Marku Đedoviću kako bi izneo svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Slobe tiče, ja sam mnogo više očekivao. Mislio sam da će više davati svoje mišljenje, pretpostavljam da ima mnogo više da kaže. Pred sam ulazak i najava za ulazak, delovalo mi je kao da ćemo čuti nešto drugačije. Analizirao je političku situaciju u državi, tako da mislim da bi ovo trebalo da mu bude plitka voda u analizama. On ne bi smeo sebi da dozvoli da je najavljen pompezno, a da izađe kao probušen balon...Sloba kada ustane ili bude jako kratak ili ne konkretizuje. Nikada u životu nisam video da ljudi ne biraju način i sredstvo da se prikažu publici, pa makar bilo to i ono najgore. Ja ne mislim da je reklama po svaku cenu dobra reklama. Sloba treba da kaže svoje mišljenje, da se bori za svoj stav, jer s druge strane mu se to može zameriti. Ako ti se ovde udari pečat, nećeš moći da ga opereš nikada! Što se Vivien tiče, mislim da se folira u odnosu sa Slobom. Prvo je bilo "ništa pre braka", pa smo saznali da je ipak bilo nešto. Mislim da postoji nešto iskreno između tebe i Slobe, ali da si ti podlegla podsmehu i glupostima koje si čula sa strane. Nisi ni ti bolja riba od toga što je Sloba frajer, pa nisi ni ti za Bred Pita. Mislim da te ponela ta neka masovna pojava, kada se nasmeju na ovo ili ono, pa ti udele kompliment, pa se ti istripuješ ne znam ni ja kako. Mislim da si dozu ljubomore pokazala kada se Miljana sprdala sa Slobom. Ja ću ostaviti Slobu jer ne mislim da treba da izađe odavde sa pečatom kretena koji ne priča ništa - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se pronašao ovde i u ovoj situaciji, očekivao sam mnogo drugačije. Sam Uroš i ovaj epitet koji se zalepio za mene, to mi uopšte ne prija - rekao je Slobodan.
Ne može tebi Uroš da stavi pečat, to ono što ti uradiš može da ti lupi pečat - rekao je Marko.
Što se tiče Markovih saveta, poslušaću ako ostanem. Što se tiče Janjuša, iako je on bio sarkastičan, nije mi prijalo kada je rekao da se muvam u izolaciji sa Vivien. Svako od nas ima privatno da mu se neko sviđa i muva se, pa i mi politički analitičari - rekao je Josipović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.