AKTUELNO

Nisu imali reči hvale!

U toku je emisija "Nominacije" u kojoj će ukućani Elite izabrati ko će se od dvoje potrčaka sutra boriti za opstanak u Beloj kući.

Reč su dobili Uroš Stanić, Bebica i Mensur kako bi rekli svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ova nominacija laka jer u startu šaljem Vivien. Slobu nikada ne bih mogao da pošaljem je dobar čovek i inteligentan je. Možda je i previše dobar pa podlaže pritiscima. Vivien mi deluje zlo i ne voli Slobu, namazana je. Ne sviđa mi se kao ličnost i energetski je vampir koji sisa energiju i još mnogo toga pa nju šaljem a Slobu ostavljam -rekao je Uroš.
Šta reći a ne zaplakati. Sa Slobom smo imali ozbiljan razgovor i on je jedan pravi sek**alni manijak ali Vivijen mu neće ispuniti te fantazije. Trebalo bi više da komentariše ukućane. Vivien je ovde ozbiljno bolesna osoba a ako tako peva kao šro smo čuli danas bolje neka okači i violinu. Ostaviću Slobu a šaljem Vivien -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je jedan školovan i načitan čovek ali njegov boravak ovde ne bih znao da objasnim. Vivien mi ne prija kao ni njena energija, pasivno se nameće i to mi smeta nekada pa nju šaljem u izolaciju a ostavljam Slobu -rekao je Mensur.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B