AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Miljana Kulić, Marko Đedović i Bojana Pavlović sedeli su u pušionici gde je Miljana napravila rekapitulaciju njenog odnosa sa Zolom i Bebicom.

Mene je sramota od same sebe da ti kažem da volim Zolu -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali od Marije i Bebice ne postoji bolesniji odnos, većina ljudi je ubeđeno da su oni bili zajedno -rekao je Marko.
Ja sam njega upoznala sama na slavi i onda je on upoznao moju majku. Onda kada mu je stan zaključan i nije imao gde nego da se zajmi, onda smo otišli zajedno da živimo međutim ja nisam mogla, pa smo krenuli porodično da živimo. Ja sam i svadbu planirala sa njim, ovde mu pričam da mi je bio uteha u prolazu ali... -rekla je Miljana.
Oni su se branili non stop, jedino gde Bebica nije branio Mariju je bilo kada su pričali da su zajedno -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana ne zna da tera inat malo, ona ode i sedne nekome na ku**c -rekao je Marko.
Miljana je išla po ćoškovima i plakala a Bebica je samo pratio u stopu. Onda se ova pomiri sa Zolom i Marija je napada kako se razbolela zbog nje i čupa kosu. A Bebica kao pas samo sedi i čeka. U lajvu pozdravlja svoju porodicu, mariju, Sinišu i Željka. Manji bi ti blam bio da si bila samo sa Zolom nego da si u 12 bila sa jednim a posle sa drugim -rekao je Marko.
Govorila mi je da me samo iskorišćava, da će napolju da j**e ku**e -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Bebica bio zaljubljen u Mariju? -pitala je Bojana.
Nikada, nikada, nego sam to rekla kada sam se iznervirala. Moja majka je mislila o njemu samo najbolje, on i jeste bio idealan do samog kraja. Ona je Zolu prezirala zbog stvari koje sam joj rekla za njega -rekla je Miljana.
Miljana nekada pretera i doda devedeset posto -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je samo htela da zaboravim Zolu -rekla je Miljana.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B