AKTUELNO

U toku su pripreme za nastup Mikijeve grupe.

Miki Đuričić vratio se svojim menadžerskim aktivnostima i priprema grupu koja bi trebalo da ima nastup u Zadruzi. Mikijevu muzičku grupu čine Maca Diskrecija, Nena Petrović, Bane Čolak i Bora Santana, a trebalo bi da pripreme pesmu grupe "Abba", "Money, Money, Money". Iako su Maca i Bora, u okviru Mikijevog prvog projekta imali mnogo uspeha i sjajan nastup u emisiji "Amidži šou", ovog puta Maca nije zadovoljila sve kriterijume.

Foto: TvPink Printscreen

Mi imamo problema sa našom zvezdom. Ona se opet tu nešto nećka, a i sa engleskim slabo stoji. Mi imamo jednu ideju. Stvar je u tome što Maca kao neće da se blamira, ovako se inače ne blamira. I kao neće zbog honorara. Ona je to sve smislila. Pošto Maca ne voli Teodoru, a Teodora zna engleski i to će profi uraditi, mi hoćemo Macu da zamenimo sa Teorodom. I to još da bude neka koreografija sa tobom, Boro! Au, pobiće nas Maca sve. Nema koreografije sa tobom, ona sa Banetom neka igra, sa tobom neka igra Nena. Mi bi da je zamenimo sa Teodorom - rekao je Miki.

Mikijeva ekipa imala je ideju da promeni pesmu za predstojeći nastup, a Drvo mudrosti imalo je drugi plan za njih i iznelo ga je Mikiju nasamo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su izgledali Mikijevi pregovori sa Drvetom mudrosti, kao i koja je druga grupa koju će voditi Miki pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Miroslav Miki Đuričić

#Pesma

#Rijaliti Zadruga

'