AKTUELNO

Ona to radi nesvesno.

Pogledi koje su razmenjivali Zorana Stefanov i Nemanja Đerić Đekson dok su igrali plesni maraton nisu nimalo zanemarljivi. Čini se da ova mlada ukućanka gaji simpatije prema svom cimeru pa joj se u toku noći omakne ruka pa ga zagrli.

Foto: Printscreen Youtube

Kako su se njih dvoje osamili na klupici on je morao da joj skrene pažnju na to. U početku ga je bio pomalo sramota, ali je na kraju rekao ono što je naumio.

Neću blam me, detalje me blam da pričam kako se ti tripuješ. Ti podsvesno tripuješ, to me najviše bedači. Uvek mi se to desi. Navikao sam, to mi se dešava ceo život, kad god imam ortakinju koju zgotivim kao malu sestru, to mi se dešava, to me je*e zbog reputacije - jadao se Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Uticaj okoline, stvarno si se utripovao! Jao! Ti stvarno misliš da sam ja toliki retard. Evo kunem ti se. Nisam s*ebana zbog toga. Ne tripujem se, samo sam tako odregovala - rekla je Zorana.
Zagrlila si me, ja sam te pomerio. Stalno te pomeram u krevetu. Idi kući i gledaj snimke, ne pričam ti samo za krevet. Boli me ku*ac, kažem ti zbog tebe. Ja imam ortakinje sa kojima nema ništa ceo život, grlim se i spavam - prepričavao joj je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Zorana se pravdala kako ga je slučajno zagrlila i kako ima običaj da zagrli svog medu, a Đekson je prokomentarisao da mu uopšte nije neprijatno.

Pročitajte još: NJIHOVA LJUBAV JE JAČA OD SVEGA: Luna i Sloba se ovako MIRILI POSLE ŽUČNE SVAĐE! (VIDEO)

Njihov razgovor možete poslušati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'