AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Marko Đedovć bio je naredni sagovrnik voditelja Darka Tanasijevića, prilikom čega je naparavio rekapitulaciju nedelje za nama.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava s Janjušem i Aneli? - upitao je Darko.
Apsolutni lažovi. Oboje kad kažu da se nisu zaljubili lažu. To je taj odnos idi mi-dođi mi. Ko zna Janjuša, jasno mu je da je zaljubljen. Druga stvar koja se dešava su Milena i Sanjin. Tu su isto vidne emocije, ali se ona femka kao Janjuš. On želi da ide kući, jer je svestan da se zaljubio. Spominje da bi želeo zbog devojke koja je napolju da izađe, da bi Milenu iskompleksirao, a zapravo je sve zbog nje. Šta da mislim o čoveku koji je rekao:''Gotivim svoju devojku''. Valjda se drug gotivi, a ne devojka. On sad šetka oko mene kao mačka oko slanine, jer misli da se meni ona poverila i rekla šta oseća. Ne može bez Milene da diše. Kada je pitao Milenu da li je zaljubljena u njega, tad su narušili odnos. Ja sam za to da - kazao je Marko.
Šta se dešava to sa Sarom i Bojanom, govori se da su ozvaničile vezu? - upitao je Darko.
Devojka samo s ponijem nije bila. Ona je obična beton liga - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čine Milica i Terza? - upitao je Darko.
Nije joj smetala Sara kad je bila sa Terzom, a pobesnela je zbog Miljane. Miljana se još pravda da je sve uradila jer joj se dopada dugo, a to je sve priča za njene, da je ne bi osudili - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.