AKTUELNO

Dali svoj sud!

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Tamari Božović kako bi nominovao između Teodre Balzak i Nikole Bukilića.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da je Nikola Bukilić vaspitavan troše, pa je i samim tim njemu problem kad devojka šeta okolo bez brusa. Jako je drag i mio. Šaljem njega, a ostavljam Teodoru - rekla je Tamara Božović.
Teodora je jako pozitivna, ume da se našali i na svoj račun. Jako se draga. Nikolino ponašanje je za osudu, jer ne zna da poštuje starije od sebe - kazala je Slađana Lazić Bošković.
Ostavljam Teodoru, paljem Nikolu jer je devojka - rekla je Stefani.
Nikola mnogo vređa žene, ne priliči mu to. Teodoru nisam upoznala toliko, ali mi deluje da je dobra devojka. Nije ti potreban Nikola koji bi te svakin dan vređao. Šaljem njega, a nju ostavljam - rekla je Tijana Dimitrijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se dopada to kako izgledaju njih dvoje, jer mislim da tu ima emocija, ali sumnjam da tu postoji neka šansa, jer se Teodora izjasnila da tu ništa ne posroji - rekla je Sara.
Ne znam šta da kažem na sve ovo št sam čuo. Mnogo toga lošeg se pripisuje Sreo sam mnogo momaka kao što je Nikola i mnogi od njih su iz Crne Gore, ili odatle potiču. On je slika današnjih mladih momaka. On je neko ko prila jezikom ulize. Nije naučio neke stvar, zato se ovako ponapa. Jako je preke naravi i mislim da nisu svi ovde rekli šta mu iskreno misle. verujem da će biti dobar otac i suprug, ali sada mnogo greši. Sve što radi, radi loše sebi. Teodora, kad si odlučila da pstiš Nikolu u život, ti nisi mislila o tome da ćeš se možda zaljubiti u Nikolu, pa si mu dala lažnu nadu, a kad si videla uda to ide, rekla si da imaš nekog. Šaljem Nikolu, sačuaću Teodoru - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videp-prilogu. 

Autor: S.Z.