AKTUELNO

Haos!

Bebica je dobio reč da kaže mišljenje o ovim učesnicima, u sve se umešao Mensur, pa nastao haos.

Što se njihovog odnosa tiče zanimljivi su, al mislim da će od njihovog odnosa jedino korist imati IKEA jer će letieti šolje - rekao je Bebica.
Mislim da je oun kompleksa, i sujete, pravi jednu veliku budalu od sebe, nama je zanimljivo da komentarišemo, za sebe je sam rekao da je glup, najveći kompleks mu je Mensur - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemaju potrebe da nas iko zavadi, išli smo zajedno trenirali - rekao je Nikola.
Jako iskreno prijateljstvo - rekla je Teodora.
On je dobar momak - rekao je Mensur.
Baš su dobri prijatelji ovako, ne kapiram neke poteze, mislim da oni su sad kao dobri, dobri da ne bi bili u komfliktu - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto konstantno pokušavate da nas zavadite - rekao je Nikola.
Ja nisam došao ove godine da se svađam sa bilo kim, ja imam jedan cilj ove godine, meni niko nikada ne lupa šakom o sto, ja se nadam da ću biti korektan prema svima, ja nemam dve godine da me neko loži da se s nekim svađa, ja dobro znam ko sam šta sam i svoj status, nemam potrebe da se dokazujem bilo kome - rekao je Mensur.
Ovde smo da se družimo i zezamo, to vam je moja želja i moja namera - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ostaviti Teodoru i poslati njega - rekao je Bebica.
Što se tiče Nikolu nismo imali komunikaciju, nemam lepu mišljenju, neću zbog Jovane da pričam mišljenje, jer on odgovara uvredama, ne prihvata kritiku, videla sam kako se ponaša prema ženama, što se tiče Teodore ona je za sada na Jovaninoj blok listi, mislila sam da se nećemo podnositi, ali sada mi je jedna od dve najomiljenije osobe, može da se druži sa Jovanom - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sviđa mi se njihovog odnosa, ali ako želi da bude ja od prošle godine da lomi stvari, onda slobodno - rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.