AKTUELNO

Želi ga za sebe?!

Na red je došla i Slađa Blinda, te je dala svoj sud o Teodori i Nikoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su njih dvoje jako interesantni, ja sam u karantinu mislila da su u vezi, tako mi je delovalo, ne poznajem ni njega ni bnju privatno, ali svaki njihov pokret je izgledao kao ljubavni, savršen su mi par, i za rijaliti i privatno, ali imau problem što ne znaju ko će da bude dominantniji, Teodora ima mušku dominaciju, i treba joj muškarac da ona pored njega bude sigurnija. Mislila sam da apsolutno nemammo nikakvu temu za razgovor, ali me je demantovala, jako je hrabra i neustrašiva devojka. Njene oči mi pokazuju da ima jako dobru dušu - rekla je Slađa.
Nikola je muškarac koji je jako puno prošao u životu, on hoće da se posvađa sa svima, da ljudi ne bi videli u njemu dobru dušu, drago mi je što je ovde i što se bori za sebe - rekla je Slađa.
Ja mislim da se Slađa udvara Nikoli - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je krivo što je tužan, znam i koji je razlog, rekla sam ti da se boriš, da ćeš da ostaneš do kraja. Drago mi je što je duhovit, da smanji agresiju prema Teodori, njih dvoje su mi pravi par, smatram da Teodora hoće nešto drugačije - rekla je Slađa.
Dečko je jako nesnađen, i ostaćeš do kraja, poslaću naravno Teu, jer sa Nikolom provodim više vremena - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći na redu je bio Miroslav Mika Mileusnić.

Teodora ga je dovela kod mene u karantinu, lud brz jak, želeo bih da sačuvam mog crnogorca, Teodora je šmeker, drugarčina, lavčina, sačuvaću Nikolu i šaljem Teodoru u izolaciju. Nikola i ja smo bili zajedno u budžetu i cimeri - rekao je Mika.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.