AKTUELNO

Nije to očekivala od njega!

Elita trenutno u Beloj kući bira osobu o kojoj su promenili mišljenje ka lošijem. Anita je dobila reč.

Prva osoba je Uroš koji me je ponizio najniže. irina je druga osoba koja je bila dvolična i treća osoba je Jovana Tatu sa kojom sam imala svađu oko džakova -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Boža Džons ne samo zbog Bojane nego i zbog mene, prvo si hteo da me oženiš a onda si mi psovao majku. druga je Milena Kačavenda koja mi je prvo davala savete a onda me etiketirala kao šlihtaru a posle napravila pakao sa svojim pudlicama. Treća osoba je Nikola Bukilić koji je delovao veselo a sada vređa sve žive -rekao je Uroš.
Ne mešaj se ti u muško-ženske odnose, ped**čino jedna obična -rekao je Bukilić.
Prva osoba je Terza, koji mi je bio jako drag od pre a šutnuo me je i pustio da budem devojka za avanturu, za jednu noć. Jutro posle toga sam se probudila sva srećna, mislila sam da ćemo pričati o našoj budućnosti, mnogo mi je lepo bilo te večeri ali je blamantno. Ponizio si me i ukaljao moj lik i delo, bila sma samo igračka u tvojim rukama -počela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba je Milena Kačavenda koja pljuje po nekome koga je branila 25 godina, mafija i gađa papučom Čuburca. Vređala je mene i Aneli i spomenula nam dete, rekla si mi da imam dijagnozu. Na pravom ste putu da pokažete ko ste i šta ste, mnogo me je razočarala. Treća osoba je Nikola Bukilić koji mi je bio momak na mestu ali kada je prokomentarisao Aneli pao mi je u očima -rekla je Miljana.
Prva osoba je Luka Majčica sa kojim se neću družiti, odvratan mi je kao pojava. Druga osoba je Čuburac koji mi se stalno nešto obraća i pokušava da imamo neku komunikaciju. Treća osoba je Boža kome ću objasniti sve van ovog stola -rekla je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Milena koja je skočila na mene kada sam komentarisala Mensura a posle i kada je bila priča mene i Terze. Druga osoba je Jovana pevačica za koju sam mislila da se stvarno loži na Janjuša do onih snimaka juče i ona je jedina osoba koja ima više ironije od njega. Treća osoba je Vesna koja se svađa sa ostalim ljudima i plače za cigarama -rekla je Milica.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B