AKTUELNO

Ne štedi nikoga!

Elita trenutno u Beloj kući bira osobu o kojoj su promenili mišljenje ka lošijem.

Prvi je navodio Darijan Radumirović, koji je naveo Čuburca, Jovanu Tatu i Bebicu. Nakon njega je ustao Janjuš:

Prva mi je osoba koja samo priča o sebi, druga osoba je Jovana pevačica, ona ne može da ukapira neke stvari, a traća osova je Jasmina Ana. Ona je jako načitana, i ima šta da kaže ali još nije rekla ništa. - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je razočarala osoba koju znam od ranije je moja draga Lazić Bošković, jer je jednom napravola grešku u životu, a onda ide ka novoj. Uozbilji se. Tu je Miljana Kulić, neko ko je elokventan, i veoma bista osoba, ali je sada ispala iz svog koloseka - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše sam se razočarao u Munjeza, uopšte ne trenira -rekao je Ramiz.
Hteo sam da navedem Slađu, ali neću sada je tu neko drugi. Boža Džons mi je sramota, zbog onog jutros. Gospođa Vesna jer priča u bradu,a za stolom ništa ne priča - rekao je Munjez.
Moram da navedem Uroša, imao si u nama i brata i sve, ali si pokazao koliko si loš. Drugo najviše mrzim kada me neko pravi lažovom, Boža je sledeći, ispao si najgore što postoji, ti si loš čovek. Luka me je malo razočarao, ali popirčali smo i rešili dosta toga. Tu je Čuburac, a i gospođa Tamara, krenuli ste nekim putem, a deluje mi da nije tako kako se predstavljate. - rekla je Matora-

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.