AKTUELNO

Jutro je proveo u ogovaranju drugiih zadrugara, ali i sopstvenom hvalisanju.

Od ranog jutra Lepi Mića i Tasa su u pabu opleli po Sari Reljić. Oni su je ogovarali do te mere da su se dotakli toga kako je nevaspitana i kako za cilj ima da provocira druge.

Foto: TvPink Printscreen

Kad ti izritiraš pet, šest ljudi, oni skaču na tebe. Ma koliko ti ne bio u pravu, ti si pozitivan. Kad napada jedan, nje nema nigde. Ona je neinteligentna, a kada napada pet, šest, ona je pobednik. Ali oni iz mržnje prema njoj se ne mogu obuzdati, a to je Marijana, Sanja, Matora, Zorana, Miljan, Milan... - rekao je Mića.

- Ona inteligentno provocira, iritira sve kad kaže kako je Džekson najlepši frajer. Taj je ružan kao groblje. Koliko je ona pokvarena i bezobrazna- iznervirano priča Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Iako Mića o bezobrazluku i nevaspitanju Sare Reljić priča ko od šale, za sebe priča kako je vrlo vaspitan, ali da ponekad ume da bude bezobrazan.A da bi priča bila jos zanimljivija, Mića je opet istakao detalje iz svoje mladosti, te je istakao kako je u svojoj 20. godini u krevet vodio baš svaku devojku koju je poželeo! Detalje ove priče iz njegove mladosti poslušajte u snimku:

Autor: M. Ž.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'