AKTUELNO

Situacija se ne smiruje!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", voditeljka Ana Radulović, ugostila je Mikicu Bojanića i Anu Ćurčić.

Sledeće uključenje je iz hladne Bosne.

Pozdrav za sve. Nisam puno pratila zbog posla moram reći. Mikica je jedan muškarac za primer. Jedino mu zameram što je dozvolio sebi svađu sa Zoricom. Što se tiče Ane, imam jedno pitanje i konstataciju. Kao žena smatram da kad bi mene muž prevario ja ne bih ušla da se ponižavam, jer ženu čini privlačnijom i nežnijom kada pati tiho. Jako mi je fascinantno i nije mi jasno, zašto si Zvezdanu skidala temperaturu? -pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je interesantno kako niste gledali Zadrugu a zapamtili ste takve detalje -ubacila se Ana.
Ana je tražila od mene da izvedem Anđelu iz izolaciju da bi ostali nasamo i za to mi se zahvalila, eto primera kada sam joj ispao dobar. A što se tiče Zorice, kada te ona zagrli bolje je da bežiš što dalje možeš. Imali smo mi dosta sukoba ali ta zadnja svađa je ostala upečatljiva, ona mene nije gotivila i pre Aninog ulaska -rekao je Mikica.

Sledeći prilog je upravo svađa Zorice i Mikice! Prva je reč dobila Ana.

Ja nisam pratila njihov odnos dok nisam ušla u Zadrugu. Ja nisam razumela njihove svađe. Jedno vreme su imali lep odnos -rekla je kratko Ana.
Ajde da budemo na sredini, rekao sam jednom, iza svakog uspešnog čoveka stoji žena ali takođe i kako žena zna da spusti muškarca... Zbog žena su se svi ratovi vodili -

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro jutro ovde Jovana iz Beograda. Zvala sam više puta kad je Ana bila gost, ona se iživljava nad nama i nacijom. Ismeva gledaoce a jede taj hleb koji je od njih zaradila. A Mikicu bih pitala da li je Ana prezrela svoj honorar i jedva čekam da Kačavenda uđe. Ona je elokventna i žena sa stilom, za razliku od Ana -rekla je gledateljka.
Mene jako zanima kako vi izgledate pošto pričate o meni već 15 minuta bez tačke i zareza. Kada me neko vređa ja ću sigurno ćutati. A ja ovu televiziju mnogo poštujem. Ajde prebacite se na Mikicu -uskočila je Ana.
Ana je neko ko je obeležio ovu sezonu. U honorare neću zalaziti a pitanje gledateljke nisam najbolje razumeo -bio je kratak Mikica.

Detaljnije pogledajte u nastavku!

Autor: I.B