AKTUELNO

Poveravale se o bivšim momcima.

Kako su postale dobre rijaliti drugarice Luna Đogani se poverila još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar kakvih je problema imala sa bivšim dečkom, kako nije imala slobodu u vezi, bio je u strahu da ga vara i zbog čega je morala da raskine vezu.

Foto: TvPink Printscreen

On je bio dečko koji je hteo sigurnost, da ima devojku pored sebe za koju je bio siguran da će da je ženi sa njom, da ima decu sa njom, da ona sedi kući, da ne izlazi, da ga čeka, da jede ribu, da ćuti, da ne psuje, a ja sam sve, samo to nisam - poverila se Luna.

Kap koja je prelila čašu je bio momenat kada je njen dečko Srđan posumnjao da ona ima seksulne odnose u jednom hotelu za 500 evra, na ovaj komentar, Ana i Kija su se zgrozile.

Foto: TvPink Printscreen

Njega sam uhvatila tome što sam ti pričala pre neko veče, za dopisivanje - pričala je Đoganijeva o svom bivšem dečku.

Čuvši ovo Lunin sadašnji dečko Sloba je pomislio da priča o njemu, pa se brže bolje uključio u ženske priče, a kad je shvatio da nije o njemu reč, laknulo mu je.

A kako je u više navrata i Kija uhvatila Slobu da razmenjuje poruke sa drugim devojkama, skrenula je pažnju Luni na to, a i još jednom iskoristila priliku kako bi prebacila svom suprugu zbog nečasnih radnji koje joj je uradio u braku.

Tvoje će poruke tek da pronađe - dodala je Kija i odbrusila Slobi.

Pročitajte još: IZNENADILA JE VELIČINA NJEGOVOG POLNOG ORGANA?! Luna nije mogla da se SABERE kad je videla Slobu u OVOM STANJU! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'