AKTUELNO

Vreme je za novu prazničnu igricu.

Kako su se zadrugari razbudili, vreme je da se malo opuste i uživaju uz iznenađenja koja im je priredio Veliki šef. Naime, on je za njih spremio novi zadatak koji je naravno u duhu novogodišnjih praznika.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je Miki Đuričić kao ovonedeljni vođa održao lekciju svojim cimerima o nehigijeni u Beloj kući, nastavio je da čita instrukcije koje su pisale u pismu, a potom je izvlačio papiriće kako bi odredio ko će biti u paru u ovoj igrici.

Dragi zadrugari, vreme je za još jednu prazničnu igricu. Danas ćete se takmičiti u pravljenju irvasovih rogova. Ko ih najbrže napravi, taj je pobednik. Igraćete svi tako što će vođa izvlačiti po dva papirića i to će biti parovi - pisalo je između ostalog u pismu, što je razlika u odnosu na prethodnu igru u kojoj su sami mogli da biraju svog partnera.

Foto: Printscreen Youtube

Svaki par uzima najlon čarape i balone, u isto vreme se takmiče dva para. Jedan iz para treba da naduva balone I ugura ih u najlon čarape I tako dobije oblik irvasovih rogova - ovo je njihov današnji zadatak.

Pročitajte još: Miljan pokušava da URAZUMI Kiju: Ti si BIVŠA ŽENA! NE SVAĐAJTE SE, samo vam se DUŠMANI SMEJU! (VIDEO)

Detaljnija pravila ove igre i ko će sa kim biti u paru, pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'