AKTUELNO

Postali su neprijatelji.

Zorana Stefanov i Bora Santana čitav dan su na ivici sukoba s obzirom na to da je Bora tokom radnog vremena u fabrici sve vreme spavao. Njemu su to zamerili svi zaposleni zadrugari, ali je Zorana bila posebno besna zbog ovakvog njegovog ponašanja.

Foto: Printscreen Youtube

Zorana, zbog čega ti je danas bilo krivo kada sam ja spavao u fabrici i zašto si me onako prozivala, objasni mi sada- upitao je Bora Zoranu tokom "Igre istine".

Foto: Printscreen Youtube

Koliko si se ti istripovao. Ja znam koliko se prva grupa zalagala i mi kad smo radili ja nisam podizala glavu. Ti ako si mislio da nas zaje*avaš, mogao si da odspavaš 5 minuta, a ti si bukvalno čekao da ti mi zaradimo dnevnicu. Ono što je još ružno je što si odmah otišao kod Saške i Jelene jer znaš da one hoće da se svađaju i da su opajdare matore- vikala je Zorana na Boru.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon ovoga u svađu su se uključile i pomenute Jelena Golubović i Saška Karan, a Bora je posle Zoraninih prozivki odlučio da je još više izvređa.

Foto: Printscreen Youtube

Prvo popu*i mi ku*ac! Vi ste zli svi, ja nikad nisam imao posla sa takvim zlom- govorio je Bora Zorani.

Foto: Printscreen Youtube

Ajde, ajde udari me! Hoćeš možda da me udariš, a ?- vikala je Zorana unoseći mu se u lice.

Ovakvo Zoranino ponašanje posebno je izrevoltiralo Lepog Miću, a kako je izgledala kulminacija ove rasprave pogledajte u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'