AKTUELNO

Izneo svoj stav!

Dragan Milošević kum Slobe Radanovića ove večeri, bio je gost u studiju "Zadruge". On je voditeljki Dušici Jakovljevići, ali i milionskom auditorijumu Televizije Pink, ispričao sve o svom prijatelju.

Foto: RTV Pink

Meni je možda najžalije bilo što se ovako nešto dešava pred gledaocima. Kako su izgledale poslednje dve godine, građansko venčanje je bilo pre godinu dana, prisustvovali su samo kumovi - rekao je Dragan Milošević.

Slobin kum se prvo dotakao odnosa njegovog druga i Kristine Kockar, koji je posle nekoliko meseci doživeo svoj kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Te neke razmirice su valjda normalne u svakom odnosu. A za te neke razmirice i tajne koje su otkrivene, to je neka njihova intima i nisam znao za to - izjavio je Milošević.

Foto: RTV Pink

Dragan je komentarisao i kako je izgledala svadba pevača i stjuardese, koju je Radanović ostavio pred širokom narodnim masama. Milošević, kao osoba koja je bila na venčanju ovog para, smatra da je sve bilo usmereno Kiji.

Po meni, to je bilo mladino venčanje jer ona je imala svoj "foto sešn", sve njeno je bilo. Kristina i Sloba su bili jedan lep gradski par i nikada nisam čuo ništa loše o njima. Sloba odlično peva i ima dobru karijeru, Kristina je radila isto lep posao i proputovala svet, zaista nisam čuo ništa loše - govorio je Dragan.

Foto: RTV Pink

Ako je to što mu se desilo u Zadruzi, ako je to prava ljubav, šta da radimo, idemo dalje. Ja sam se sa njom video i tada sam rekao njoj da mi je jako žao zbog svega. Ali stojim iza toga da podržavam Slobu, ako je pronašao sreću sa Lunom - rekao je pevačev kum.

O čemu je još govorio Dragan Milošević i kako je opisao Kijin i Slobin odnos, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'