AKTUELNO

Rekao sve što mu leži na srcu.

U toku prethodne noći novinar Milan Milošević je pravio društvo Drvetu mudrosti i ovom prilikom mu ispičao kako se oseća zbog situacije koja ga je zadesila prethodnih dana.

Foto: Printscreen Youtube

Zadnjih par sati se osećam bolje, ali sam inače loše jako.  Nikada nisam bio u društvu gde me neko konstantno vređa. Totalno sam se povukao od osoba koje mi smetaju, pravim se da nisu tu. Međutim, te osobe me konstantvo vređaju. Uhvatio sam sebe da sam izgubio samokontrolu, brzo sam pobegao u krevet zbog toga što će naškoditi meni i firmi ispred koje sam došao. Sramota me samog sebe, povremeno. Sebi sam utuvio u glavu da meni ovde nije mesto - bio je potišten Milan.

Kako su Miloševiću novi ukućani preneli da se o njemu šire negativne informacije napolju, to mu nije prijalo i istakao je da ne misli da se nije prikazao u pravom svetlu i da ga drugi gledaju kao negativca, a on to nije.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je komentarisao ljubavne parove, on je otkrio i da misli da je Kristina Kockar još uvek zaljubljena u Slobu Radanovića, na neki poseban način. Pored ovoga Milan je podelio sa Drvetom da on i Saška Karan ne razgovaraju.

Malo mi je žao što Saška ne komunicara sa mnom. Nisam zamišljao da će to tako biti. Mislim da bih naišao na odbijanje. To bi ispalo da se ja uvlačim, ali mislim da ja nikada nisam nju uvredio, kao ni ona mene. To veče ja nijednu ružnu reč nisam uputio, ja sam samo bio povređen činom to s Mislio sam  da ćemo tada obaviti neki razgovor, nismo razgovarali, posvađali smo se. Nisu pale teške reči na svu sreću. Ja bih voleo vrlo rado da komuniciram sa njom najnormalnije -priznao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Proitajte još: NE DOPADA JOJ SE PONAŠANJE DRUGARICE U ZADRUZI? Soraja o Ani Korać: ZAIGRALA SE S JANJUŠEM!

Milan je dobio tajni zadatak, a i jedno iznenađenje, a o čemu se radi pogledajte u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'