AKTUELNO

Teško joj palo to što rođendan ne slavi u svom domu.

Nakon što je Drvo mudrosti čestitalo Snežani Mišković Viktoriji rođendan ona ga je zamolila da  se čuje sa svojim najrođenijima kako bi ih videla i poručila im da joj pošalju piće i tortu da bi počastila svoje cimere.

Foto: Printscreen Youtube

Viktoriji je jako teško što svoj rođendan provodi odvojeno od roditelja, što nije u svom domu za slavu, a atmosfera u Beloj kući je jako guši, pa se u Rajskom vrtu isplakala, ne bi li joj bilo lakše.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena Golubović i Saška Karan su imale dobru nameru da pomognu Viktoriji da organizuje žurku, ali kako nju to ne ispunjava, ušla je u konflikt sa njima.

Mama je sama kući, ja joj spremam ribu, ja joj spremam slavu, stara je, ima 85 godina i jedno i drugo to sve izgleda prenaporno. Htela sam sa njom da se čujem sada. Ne morate mi reći kakvo mi iznenađenje spremate, ali  da joj kažem šta da mi pripremi. Ipak je danas meni rođendan, hoću da se čujem zbog nje, navikla je u ponoć da mi čestita, a ja to ne mogu odavde. Duša mi se cepa, ceo dan plačem, Jelena pravi cirkus - pričala je plačljivm glasom Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti je utešilo da će sve njene žele biti prenete Velikom šefu i učiniti sve kako bi razvedrio ovu ukućanku i kako bi ona provela svoj rođendan kako dolikuje.

Pročitajte još: IZDAJA GA NAJVIŠE POGODILA: Evo zašto je Miki BAŠ NJIH izabrao za POTRČKE!

Njen razgovor sa Drvetom mudosti možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Zadruga - RTV Pink

'