AKTUELNO

Niko ih ne razume!

Slađa Lazić je prokomentarisala svoj odnos sa Lazarom Čolićem- Zolom, za kog je tvrdila da su u vezi, dok je Zola to negirao.

On meni ništa ne veruje, milion puta sam mu rekla da ne znam šta treba da uradim. Juče sam rekla da sam počela da se zaljubljujem u njega, gde je on meni rekao ti se i sad smeješ.. Problem je moje lice. Meni je lepo. Počela sam ja njemu da posvećujem više pažnje nego on meni. Problem je svaki put kad bude neka emisija, drma nam to. Emisije, drma nam tlo pod nogama. Baš je to bilo prošle nedelje, pa smo se onda pomirili. Tražim da mi posvećuje malo više vremena- rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam u vezi- rekao je Zola.
Brendon me nije stavio za vođu da ne bih otišla u hotel sa njim. Zajedno smo- rekla je Slađa.
Nismo u vezi- rekao je Zola.
Mi nismo u vezi nego smo u ljubavnom odnosu- rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je što Filip Car mene ne podnosi- rekla je Slađa.
Na pitanje novinara je isto rekao ''ajde bre ovo tvoje ljudi da se iz*ebu''- rekla je Slađa.
Devojka je meni rekla da joj je se*sualni odnos najbitniji od svega i sad smo u odnosu a nemamo toga- rekao je Zola.
Ti misliš da ona sve ovo glumi i ne veruješ joj- rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mojoj prijateljici je danas rođendan i meni je jako drago što sam ja ostala do sada da idem na njen rođendan. Kad sam htela da odem, bilo je potpuno normalno da se odmorim- rekla je Slađa.
Ovo je za Zolu dobra priča, Slađa nije u fazonu da je tenzična.. Ja sam za njihovu vezu, ne znam zašto Zola toliko negira da kaže da su zajedno. Ne bi on provodio toliko vremena sa njom, da mu nije.. On karte neće da igra, kaže mora sa Slađom da bude- rekao je Janjuš.
Ako ja kažem pred svima da sam spreman svašta da uradim, šta znači da kažem da sam u vezi? Kako da kažem, moram sam sebe pogledati u ogledalo! - rekao je Zola.

Detaljnije u videu ispod.

Autor: undefined