AKTUELNO

Drama pred sam kraj emisije!

Tokom emisije "Pretres nedelje" voditeljka Ivana Šopić pozvala je Aleksandru Momčilović i Ivana Dragića, kako bi pred svima otkrili šta je presudilo da okončaju svoju vezu.

Nama baš ne ide u poslednje vreme. Ako mi veruješ, posvađali smo se zbog kečapa, svašta smo rekli i završilo se raskidom. On je meni uvredio roditelje, ja sam njenu uzvratila mnogo gore. Jako je ružno sa moje strane, nisam trebala to da uradim i sramota me je, ali meni kad neko vređa roditelje ja vraćam na najgori mogući način i zato izbegavam da ulazim u svađe - pričala je ona.
Ti više ne bi bila sa njim? - pitala je Ivana Šopić.
Pokušavali smo da izgladimo odnose, ali to nije išlo. Bilo bi mi neobično da on uđe u nešto novo, ne bi mi bilo svejedno, ali ako to želi, ja sa tim nemam problem. Kaže da ga neke devojke gledaju, mogu da dođu kod mene da ih posavetujem. sećam se da je vođa rekao da se dešva prirodna selekcija ljudi, pa svako ide gde treba, a ja očigledno tu ne treba da budem - dodala je Sana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo okej odnos, aline odličan. vremenom se pokvarilo sve, postalo je toksično i uz mnogo uvreda. Trepeo sam, ćutao... rvi sam uvredio, ali jednom rečenicom, a onda vraća mnogo više i ima stvarno pogan jezik - govorio je Dragić.
Što si vređala Maju? - pitala je voditeljka.
Ne znam šta sam loše rekla - dodala je Sana.
Njoj je smetala moja izjava i što sam bio iskren i direktan. Uvredila je moju majku, mnogo ružnih reči i to ne bih da citiram. To je žena koja to nije zaslužila, koja je svetinja i koju mnogo volim. Ja sam se trudio da budem što bolji momak, tolerisao sam mnogo stvari, ispala je nezahvalna. Danas je bilo navođenje za najzabavniju osobu, a ona mene nije navela. Ja sam nju naveo jer ne bih sa njom proveo 8 meseci da mi nije zabavna. Iznenadio sam se da Žana nije navela Marka, da je Milica navela Zoricu... Pre neko veče kod Drveta nije navela nijednu moju vrlinu, da sam lep, dobar ili pažljiv, ništa. Meni to nije normalno. Ja da sam na njenom mesot imao bih potrebu da se izvinim meni i mjoj porodici, da se trudiš i ubediš me da se to neće ponovoti, a ako to neće biti tako ja neću biti sa tobom. Ima još par dana, a onda nastavljam dalje. Ponašam se kao slobodanmomak - nastavio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tražila da se socijalizujemo sa drugim ljudima. Kad smo raskinuli ja blejim samo sa Milicom, a šta on radi? Mogla sam i ja da raskinem i da idem redom i ne znam šta da radim. Devojkama da kažem da nemamo ništa i da nećemo imati išta, mogu da dođu po savet - dodala je Sana.
Priča stvari koje ne misli, ja znam da je njoj stalo i da me voli - dodao je Ivan.
Ivane, to je navika. Osam meseci živim jedan dan - rekla je ona.
Ja sam rekao jasno da ja nju i dalje volim... Ja sad hoću da nahranim sebi ego, ovako se ponašam kad sam slobodan, treba da me čuvaš... Ja sam pazio gde idem i gde ću da pogledam, a sad sam kakav treba da budem - nastavio je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.