AKTUELNO

Kijin dečko pre nekoliko dana objavio fotografiju sa obnaženom devojkom.

Kristina Kockar jutros je u fabrici svojim cimerima iznela dosta detalja iz svog bračnog života sa Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa blogerkom Lunom Đogani u "Zadruzi". Ona je rekla kako je sa Slobinom mamom u dobrim odnosima, iako nije volela često da odlazi u njhovu kuću.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Međutim, stjuardesa je istakla da postoje njihovi zajednički prijatelji koji se raduju što se njihova bračna zajednica raspala, a onda se prisetila svadbe sa Slobom.

Foto: RTV Pink

Moj muž je mene prevario posle sedam dana ovde! Alo, o čemu mi pričamo?! Očigledno me nije voleo, ali i to nije fora, nego je stvar poštovanja. Nisam ja njemu devojka. Pre par meseci smo se venčali u crkvi, što je on tražio. Niko nije to znao, osim roditelja koji su to saznali dan ranije - rekla je Kija.

Kada je saznala da joj je suprug okrenuo leđa, Kristina Kockar našla je novog izabranika. Ona se vratila u zagrljaj svom bivšem momku Andriji Lazoviću. Kroz šalu Kija je rekla kako se nada da je Andrija neće prevariti i ostaviti dok je u ona u "Zadruzi".

Foto: Instagram

Andrija i ja smo bili davno zajedno, tako da ovo nije... ja nisam tip koji se izloži. Pre toga je bio u dugim vezama. Ne znam kako sam naletela na njega. Andrija i ja smo pričali o mnogim stvarima. On zna razlog zašto treba da ima poverenja u mene. Ja sam mislila da sam našla svoju srodnu dušu, ali nisam. Ja sam sada u srećnoj vezi i pred razvodom - nastavila je Kristina.

Foto: Instagram

Inače, zanimljivo je da je njen izabranik pre samo nekoliko dana na svom Instagram profilu objabio fotografiju, koju većim delom prekrivaju emotikoni, ali se ispod njih jasno vidi da pored njega na krevetu sedi obnažena devojka.

PROČITAJTE: KAO DA SI DRUGA OSOBA: Slobi NIJE JASNA Lunina PROMENA RASPOLOŽENJA!

Autor: S. K.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'