AKTUELNO

Nije mu lako!

Naredni sagovornik novinara Darka Tanasijevića tokom emisije ''Pitanja novinara'' bio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks i ti ste imali ozbiljiju svađu, što je začudilo mnoge, jer je vladao mir među vama. Da li su normalne one reakcije među vama? - rekao je Darko.
Posvađali smo se oko tuširanja - rekao je Car.
Da li to mora da se planira, je l' to od velikog značaja? - upitao je Darko.
Jeste čudno, ali vremenom postane sve to velika opsesija i rutina. Ja sam neko ko voli da se dogovara i da se zna kad se šta radi. Zamerio sam joj jer je išla da se kupa, uprkos tome što sma rekao da može neki muškarac da uđe tokom njenog tuširanja. Dva, tri puta sam joj rekao da ne ide, ona je otišla. Zvezdan je prišao kako bi je pitao nešto oko toaleta, što se meni nije dopalo. Krivo mi je jer sam ishitreno reagovao i posvađao se sa njom, ali ja sam takav. Da smo napolju i da ja kuvam ručak, a da je ona u gradu i da mi kaže da je tu za pola sata, a da je nema, onda bi letelo sve kroz prozor, jer bi ispalo da se moj trud ne vrednuje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Postavlja se pitanje kako je pored sveha moguće da se podžapate i da pored lepih stvari stavite fokus samo na one loše? - upitao je Darko.
Gledaću da se sa njom više ne svađam, jer to ne vredi. Samo želim da se makne od mene, kad vidi da sam besan. Svašta nešto meni smeta. Mene ili neko prihvti, ili ne. To je tako - rekao je Car.
Da li ti smeta jer se Car i ti opet svađate i dajete zadrugarima za pravo da vam to prebacuju? - upitao je Darko.
Mogu da idem u bilo koji toalet, samo da se ne kupam u ovom ovde. On je ljubomoran isto koliko i ja. Postoje neki ljudi koji bi mene mogli da gledaju dok se kupam, ali je to meni bolesno. On zna bolje, jer je muško. Poštovaću da ispoštujem sve to, kao što on želi. Stvarni me voli i pazi, mislim da smo najskladniji ovde - rekla je Aleksanda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video- snimku. 

Autor: S.Z.