AKTUELNO

Drami nikad kraja!

Anđela Đuričić posle razgovora sa Aleksandrom Nikolić, u kojem je saopštila da se neće vipe družiti sa njom i Filipom Carem, otišla je u pab "Prijatleji" kako bi isto rekla i Lepom Mići.

Morma da se sklonim, žao mi je da se toliko trudiš oko mene i ja to ne mogu da prihvatim jer mokj mozak nije dobro. Biću sama jedan period da dođem sebi, jer ne znam gde se nalazim i šta pričam. Mene niko ne može da obuzda, skloniću se od tebe i od njih. Najbolje je da budem sama - govorila je Anđela.
Budi ovde i plači, ali ne vređaj ljude - rekao je Mića.
Samo joj vraćam za ono što me je mesecima vređala. Kad smo se raspravljali na krevetu ona je došla da mene vređa. Ispada da ne poštujem ljude, a ovo je jače od mene - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da sve znaš. Ono za sobu ispada kao da hoćeš da vraćaš sa njim i tvoje ponašanje doodi do toga. Moraš da se sabereš kako hoćeš neke stvari - govorio je Mikica.
U tebe kao da je ušao đavo. Ja na tebe nisam ljut, samo mi je žao što ne mogu da ti pomognem - rekao je Mića.
Pusti neka ide na moju ruku, pa kako god. Ja nisam dobro i sad ću da idem da spavam. Ja sam Filipu pokidala živce i žao mi je, u pravu je za sve što kaže - nastavila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.