AKTUELNO

Ne da na sebe!

Predstavnica sedme sile podigla je Marka Petruševića Petrućija i Anastasiju Stanojević Palčicu, kako bi sa njima porazgovarala o turbulencijama u njihovom odnosu.

Nastavlja se stari scenario - rekla je novinarka.
Da, užas! Neka priča ona, neću ja da pričam - rekao je Petrući.
Ja svakog petka ustajem i pričam isto, muka mi je da pričam sve najbolje, onda se ubacio on koji nema šta da kaže, onda me ispljuje - rekla je Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene malo pre pitala: "Da li da te maltretiram dva meseca još?" - rekao je Petrući.
Mi nikada nismo imali problem s trećom osobom u vezi. Ja nisam ljubomoran tip devojke, ali kada pogledam šta se sve dešava u kući, prođe mi neka misao u glavi. Juče ujutru je došlo do toga da sam se probudila, pričali smo i on je pitao vezano za Zvezdana, Anđelu i Maju...Ja da sam folirala i lagala, ne bih ispala najgora. Ja sam ga pitala: "Kako generalno gledaš na prevaru?", on mi je rekao: "Mi muškarci gledamo na to kao samo da izje**mo" i onda je to mene poremetilo - rekla je Palčica.
Hajde zakuni se u mamu da je tako bilo?! Neka mi umru svi ako je tako bilo - rekao je Petrući.
Dosta mi je da branim ovog čoveka. Ja sa Milicom i Anitom nisam dobra, devojke me ne gotive, govore mi ljudi da me ogovaraju i nameštaju mi priče, da mi on od svih devojaka navede baš njih dve. Žena sam, družila sam se sa njih dve, znam kako će gledati, a on sada namerno im daje gas - rekla je Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si baš naveo Milicu i Anitu? Je l' su one tvoj tip devojaka? - pitala je novinarka.
Zato što bi to nju zabolelo, jer se otimaju oko jednog dečka. Namerno sam rekao, ona je krenula da me udara i grebe - rekao je Petrući.
Ja se sklanjam od njega, po ko zna koji put, on me tera da se svađam sa Slađom i Majom, a onda Maji kaže meni iza leđa: "Majo ja tebe gotivim". Ja ispadam budala jer se svađam, a ja ispadam bolesnica koja se samo svađa. Ja sam u ovoj vezi i muško i žensko - rekla je Palčica.
Neću da budem s njom, kunem se...Pošto je slagala sve, a da mi ona ne bi ubacivala, narod sve vidi. Kako ćeš, ako narod sve vidi, - rekao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal ti je rekao da si slatka i da si lepa, a to mu nisi rekla - rekao je Zola.
Nije mi to rekla, hvala ti - rekao je Petrući.
Ja sam ovde divljala dva dana, završila u zatvoru, ja ne dozvoljavam da o meni neko priča nešto što nije istina. Ne slažem se s devojkama, ne gotive me, smatram da treba normalno da komunicram sa svima i muškarcima i ženama - rekla je Palčica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.