AKTUELNO

Ne štede reči!

Dj Tamaris nastavila je s podelom budžeta, te je tom prilikom dala veliki budžet Ani Ćurčić.

Ana ti i ja smo već pričale, na prethodnoj podeli budžeta sam iznela mišljenje. Čula sam kada je bila ona situacija da su mi se smejali kada sam ostala bez hrane, tj. bile ste mi tu Zorica i Ana. Nemam šta dalje da kažem - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Popović - dodala je Ana.
Nemoj da lažeš da sam se smejala, rekla sam samo da ne znamo šta je sa jednim velikim budžetom - rekla je Miljana.
Neco, srednji budžet. Ti i ja imamo promenljiv odnos. Mislim da od silnog tog nenametanja, nekad se malo pogubiš. Prema meni si korektan, trudiš se da se boriš za prave vrednosti. Mlad si, dosta ćeš toga naučiti, ne znam šta bih pričala o tebi. Mislim da je minimum sa moje ljudske strane, mene si ispoštovao maksimalno i najmanje je što mogu je da ti dam srednji budžet - rekla je Tamaris.
Brendone, ti i ja smo pričali, rekla sam ti šta mislim o tebi. Dopada mi se kada kreneš da pričaš psihiloški, imaš neke svoje momente gde baš umeš da preteraš. Primetila sam da si se uključio poslednjih dana, mislim da ne treba da menjaš ništa u svom učešću - rekla je Tamaris.
Nema potrebe da me savetuješ, reagujem kako reagujem - rekao je Brendon.
Ne može ovde primitivizam i prostakluk da utiče na nas kako treba, tako da Brendone, za tebe srednji budžet - dodala je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet ide Žani. Ne ugrožavam te, niti ti mene. Tvoje ljubavne veze me ne zanimaju, tako da je to to - rekla je Tamaris o Žani, pa je prešla na Marka Markovića:
Marko Marković, isto tako - rekla je Tamaris.
Mislim da imamo mnogo korektniji odnos od toga što si me poistovetila sa malim budžetima ovde. To ću da prepišem tome što si mi davala kočnicu ispod stola i pitala me za celulit - rekao je Marko Marković.
Da li sam ikada pokazivala afinitete prema tebi - pitala je Tamaris.
Iskreno jesi - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni nikada nisi bio privlačan, iskreno to da ti kažem. To što sada radiš je nisko i ružno, nisam te uvredila, niti sam pokazivala afinitete prema tebi. Ne prozivaju mene ovde da sam sponzoruša, nego tebe - rekla je Tamaris.
E, vidiš, ima petoro ljudi koji mogu da potvrde da je to istina. Nemoj da me vučeš za jezik, u garderoberu si kada se skidam, govorila: "Mmm" - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.