AKTUELNO

Crni sto na nogama!

Voditeljka Ivana Šopić podigla je Anđelu Đuričić kako bi sa njom porazgovarala o situaciji od jutros u izolaciji.

Zbog čega si jutros u izolaciji pomerila Zvezdanov krevet dalje od Majinog, do zida, što ti je on zamerio - pitala je Ivana.
Nije tačno, gurnula je uz zid, ja sam pomerio, jer ne volim da mi glava bude uz zid...Evo Majo, koliko god da te gotivim, neću te u životu pozvati a ko vidi da sam je pozvao sa mog broja, ima od mene pet hilljada - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram nešto da te podsetim, naš razgovor kod bazena, kad smo se kladili zajednu stvar da se neće desiti, pa zamalo da se desi u izolaciji. Tu si isto sebe demantovao, nevezano za mene - rekla je Maja.
Ne zanima me šta priča bilo koja, Maja ili neka druga, verujem svom dečku. Jako mi je drago da tvoja bivša žena podržava bilo koju vezu u kojoj bi ti bio, razumem, jer joj je drugarica - rekla je Anđela, pa je objasnila situaciju sa krevetom:
Jastuk mu je upao pozadi u rupu i onda sam gurnula krevet pozadi. Naljutio se jer je već bio nervozan i ljut. Bilo je napred - nazad, a ne ka njoj - dodala je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Miljana ne gotivi Zvezdana, ona je pokvarena, ne gotivi Anđelu i Zvezdana, a Anu trenutno gotivi. Nju i Mariju ne mogu da uhvatim ni za glavu ni za rep, jer menjaju mišljenje na pet dana - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.