AKTUELNO

Nikad kraja!

Ana Ćurčić nije prestala sa izlivom besa i loših emocija prema Zvezdanu Slavniću, te nije prestala da priča o njemu i životnim problemima koje je proživela sa njim.

Što sam ja za njega, ne premija, nego vidi! I upadneš u kandže manipulatora i svega i sje*eš život! Druže, to te boli što sam došla, što znaš šta sam i ko sam! - rekla je Ana.
Ti onda pričaš, varala sam muža, ideš od svoje 15 godine.. Pi*ka li ti bre materina! Prozivaš bre ljude! - dodala je.
Dva puta sam pozdravila Saru i pitala sam je, rekla je ''slobodno!''- dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dve su dotrčale kod mene da me teše! Svaki dan me zove da vidi kako sam! On i ne zna da nisu mogli da ga smisle moja deca od kad se vratio, da ga smisle! Sin mi nije takav, on mi nikad to ne bi rekao! On i Iva su kao dva creva i onda meni to Iva kaže! Leži kaže ceo dan, a ti mama ideš i lomiš se.. A Slavku obožavaju! Znaš ti koliko Slavica voli moju decu bre, bukvalno kao baku je gledaju! što ti to sve ne kažeš, nego pričaš da sam kur*a da sam tukla majku.. Ovo Hičkok ne bi režirao! - nastavila je Ana.
Ja ostajem nema.. O strahu da ne pričam! On je veliki Zvezdan, za foteljom, za crnim stolom. Slobodno sedi, vodi priču! Ali mislim kad bi me video sa drugim dečkom bio bi problem! - rekla je Ana.
Taj nikoga ne voli, samo sebe! Veruj ti tvojoj Ani! - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini Zoko, mene moja prošlost boli! Ja sam ti lepo rekla, ja ni jedna vrata nisam du*etom zatvorila, a druga stvar ni iz jednog odnosa nisam izašla, a da sam ovako izašla! Veruj mi što je Cecina pesma ''Dužan si mi brdo para'', ali ne para- para! -nastavila je Ana.
Znaš šta je tu poenta, što samo ja znam kad konstatuje koliko on to stvarno misli. Mislio je eto sad ćeš kupiti stan i završili smo! Znaš kad mi je rekao ''Nisi valjda došla ovde za siću!''
I jao, i jao majko Božija! - odgovorila je Zorica.

Detaljnije u videu ispod.

Autor: A.A.