AKTUELNO

Oduševila se!

U toku je podela budžeta DJ Tamaris. Ona je nastavila da deli budžete:

Za Miljanu mali budžet, što se tiče Marije, ti si stalno pravila face kada sam ja plesala, iskreno ti si u svojim prblemima, ali da nismo možda bi bio srednji. Nije tebi lako u svim ovim situacijama. Kao majka si super i divim ti se - rekla je Tamaris, a Marija je odbila da uzme Miljanin budžet
Slađa taćno zna šta želi i kako, ja smatram da je njen stav smešan, ali to si ti, ne foliraš se, kao neki. - rekla je Tamaris.,
Isrkeno hvala ti, meni je jako bitan novac, i ovde i napolju i hvala na srednjem budžetu - odgovorila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet ću je dala Janjušu. On i ja smo bili okej, poštuijem te - rekla je Tamaris, a Janjuš je krenuo da se našali sa njom, što je nju naljutilo pa mu je dala mali budžet.
Tamaris meni si ti super, hvala to i iskreno tako se deli budžet i prema tebi sam uvek super, -rekao je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji je za Anu Spasojević. Ti i ja smo skroz korektne, mislim da ana nije loša devojka, ne smatram te lošem, ali grešiš u nekim stvarima, jer braniš druge ljude i kanališ tebe. Budi brutalnija, nemoj dozvoljavati da muški rod manipuliše sa tobom. Moraš da ceniš više sebe, a treba da budeš mnogo konkretnija prema nekim stvarima, pozicioniraj se bolje. Poštujemo se i tu smo jedno za drugo - rekla je Tamaris.
Bilale za tebe mali budžet, nisi zlonameran, nemaš gram sujete u sebi, lagano kliziš kroz rijaliti, mlad si momak i ima vremenaza tebe da se izgradiš. Mislim da se igraš sa devojkama, osim sa Majom Marinković. Ti ovde manipulišeš sa njima, ali da bi tebe nešto privuklo, napolju to nisu ove, ti to napolju ne radiš. - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet ide za Aleks, neću pričati o njoj što nije tu, ona zna kakav odnos imamo. Care daj joj srednji, a tebi mali, ti i ja nismo bliski, ali moram da kažem da si iskren i realan, zavide ti mnogi, i zato su oni u čoporu a ti si sam, a nissam pristalica toga što vređaš i što vređaš devojke, to je moje mišljenje - rekla je Tamaris.
Za to si u pravu, ali to može u životu, ali ne i ovde - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam Šarmen da dam srednji budžet, ja sam pogrešila pa ću joj dati mali i od mene hiljadu dinara. Ona je devojka koja za razliku od mnogih ovde sve radi, veoma si vredna. O mnogim ljudima nemaš baš tako mišljenje, a nisin u svim odnosima iskrena. Moram da ti kažem da si ti iz priče sa Janjušem otrišla u ondos sa Matorom, a to meni nije iskreno, ali ti i ja smo okej - rekla je Tamaris.
Hvala ti Tamaris - rekla je šarmen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.