AKTUELNO

Haos za sam kraj!

Predstavnica sedme sile je nakon razgovora sa Jovanom Tomić Matorom, porazgovarala sa Anitom Stanojlović o njihovom odnosu.

Anita, čula si sve, kako se osećaš posle ovih Matorinih reči? Nije ovo što nisi čula do sada i nisi svesna, ali taj negde Matorin stav da ne može da s tobom uđe u bilo kakav odnos i ne može da te prihvati za devojku - pitala je novinarka.
Ja ovo znam i sama i da mi nije rekla. Znam da ona nema najbolje mišljenje o meni. Odlučila sam da ću se povući, posvetiću se sebi. Biću ja okej sa njom, ali ništa kao do sada, previše. Neću da forsiram nešto što nema perspektivu, kako ona kaže - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je fer što su se kola slomila na tebi zbog Matorinih devojaka iz prošlosti - pitala je novinarka.
Pričala sam sa Darkom o tome, mislim da ima toga i normalno je da ima taj neki strah, jer sam radila šta sam radila, a i iz prethodnih odnosa. Više sam ja kriva, nego što je ona. Moguće da nije fer, sa Šarmen je provodila 10 dana pa je ušla u vezu, a sa mnom četiri meseca i nije ušla u vezu - rekla je Anita.
Njoj ko bilo ko da malo pažnje, ona se isto tako rastopi i gleda tim njenim očima, njoj to fali. Ako bih se ja sada sklonila, ona bi ušla sa nekim u odnos. Ona je željna ljubavi i pažnje. Smeta mi da uđem u vezu sa tobom, ali ne i da imam se*s! - ubacila se Matora.
Okej, ja razumem tvoju ljutnju, ali isto tako razumem i nju. Ona svakog puta, kada pristane na odnose sa tobom, ona se nada da će dobiti to što je njoj bitno, u ovom slučaju, da je nazoveš devojkom - rekla je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj kažem da to ne znači da ćemo biti u vezi, ona meni kaže: "Da, da, meni je samo bitno to", ako vidiš to, onda se skloni. Naravno da je sebično, Anita mi je lepa, privlačna, super mi je, ali za vezu ne mogu da se dam sto posto. Ja uzimam ono što želim, ona se nada, a ja neću da uđem u vezu - rekla je Matora.
Rekla si da se bojiš kako tvoja majka i bivši suprug gledaju na tvoj odnos sa Matorom. Šta misliš, poznaješ ih dobro, kako gledaju na taj odnos? - pitala je novinarka.
Mogu da pretpostavim da se moja majka oseća baš baš loše, ne oseća se nikako. Leži po ceo dan i plače, znam je. Ustaje da radi, čuva dete i provodi vreme u krevetu - rekla je Anita.
Ja to kad ti kažem, ona mi kaže da će to da mi oproti ako vidi da smo srećne. Onaj se*s što smo mi videli, veruj mi, ja sam dugo u rijalitiju, kada mi je pušteno tu, bilo mi je degutantno i neprijatno - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hipotetički: Kada biste ti i Matora uplovile u vezu i sve funkcioniše kako treba, a tvoji se striktno protive tom odnosu, kako bi se osećala i kako bi postupila? - pitala je novinarka.
Ostala bih sa njom, zato što sam imala situaciju sa bivšim dečkom, borili su se protiv toga, a ja sam ostala sa njim jer sam volela. Niko na to ne može da utiče, jer ako sam ja srećna, biće i ona - rekla je Anita.
Za mene, za emociju, ne postoji pol. Ja sam se borila za ljubav u rijalitiju, pritisak nas je samo jačao. Tako da, meni, ovo je muško, ovo je žensko, nema toga - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti misliš, zbog čega se Matora plaši da prizna emocije prema tebi? - pitala je novinarka.
Mislim da je to što nema poverenje u mene i sve što joj se desilo u prethodnim odnosima. Ne to što sam ja radila, ima i to utiacaja, ali da je glavni problem to što joj se dogodilo - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.