AKTUELNO

Zvezdan nikad iskreniji.

Zvezdan Slavnić nastavio je svoje izlaganje u emisiji "Pitanja novinara".

Ivana da ti kažem jednu stvar, evo kako sada pričam mi se priča. To je moje puno pravo! ne možeš da mi uskraćuješ moje pravo, ako se tebi moje ponašanje ne dopada, ti to nemonj prepisivati provokaciji. je l' ti to jasno?! Tako želim da ti kažem! -rekla je Ana.
E to, to je ona! Ona hoće da provocira pa hoće da provocira.. Da želi nešto.. Ne znam šta da dokaže, pokaže, kaže? Daj nešto.. Samo mi reci jednu stvar. -rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da govoriš u moje ime! - dodala je Ana.
Šta si ti dobila sa tim? Šta si dobila? - nastavio je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije da ja nju poznajem, ovo se tebi svidelo jer bi to i ti pitala. -rekao je Zvezdan.
Zbog čega ti je bilo bitno zašto je on ušao u ozbiljnu vezu?
To prosto nije normalno, pošto je išao ka tome da bude slobodan. Ne možeš ući u vezu želeći da budeš slobodan. Ja tvrdim da je on željan slobode!
Znači da se videlo i akd smo bili zajedno da sam želajn slobode.. -rekao je zvezdan.
On nije imao prilike da izlazi, da se druži, nije imao sa kim da radi. Sedeo je kući, igrao je igrice.. Kojih bre milion ljudi? On mi neće dati da ovo završim i kad god Ana želi da iznese istinu..

Foto: TV Pink Printscreen

Ja godinama sam u jako lošoj situaciji u glavi, u finansijskoj.. Ja sam toliko ljudi ispalio koji su želeli da me vide, gde sam ja, kao ja, ne mogu tako.. ja sam pobegao od ljudi, nisu oni pobegli od mene.. ja sam pobegao od ljudi, nisu oni od mene. Nemoj da ti je*em mater zato što sad pričam! -rekao je Zvezdan.
Ja kao ja jer imam mnogo veliki ponos jer bih dao ruku za prijateljstva, i ne samo ruku nego i nogu. Osećao sam se užasno a nisam se shvatao ničega jer volim ovu ženu, da ne bih otišao tamo gde bih otišao. -nastavio je.
Sa ćerkom nisam izašao da se vidim, to je moja sramota! Pa ti ćeš da mi govoriš! Ne pravdam se, užasno je! - nastavio je Zvezdan.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: pink.rs