AKTUELNO

Haos za sam kraj!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, podigao je Slađu Lazić kako bi sa njom porazgovarao.

Da li misliš da je ispravno da blatiš Marka Markovića i da ga praviš da je socijalni slučaj? Da li ti je jasno da ne može svako u 28.godini da bude multimilioner ili sultan, na šta si ti navikla? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prokomentarisala onaj epitet koji on nosi, a to je: "bivši dečko Stanije Dobrojević". Ja sam komentarisala da je on muška sponzoruša koja je tako nazvana od pojedinih devojaka i muškaraca, jer je ovde ulazio u odnose zbog cigareta, hrane, slatkiša...Kada sam komentarisala na doku, nisam imala lošu nameru, mislim da Marka ne intresuju klinke, već žene koje su starije, bogate žene kojima on ide tako u kupovinu, nosi kese, živi u njihovom stanu i vozi njihova kola. To je bilo moje saznanje o njemu. Kada sam ja ušla, desilo se da je to pokazao...Kada se meni priča da sam ja sponozruša, ja ću da uzvratim - rekla je Slađa.
Kada si lopata - rekao je Marko.
Sećam se da je njemu stiglo pitanje da nema gde da živi, nisam ja ni rekla da je socijalni slučaj, nego sam samo ponovila pitanje koje je stiglo. Rekla sam da nije dobio vizu za Ameriku jer nema ništa na svoje ime - rekla je Slađa.
Da li misliš da to što Marko Marković nema 12 penthausa na svoje ime njega čini manje vrednim muškarcem ili osobom - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim, ali mislim da gleda korist kod žena. On se predstavlja da nije sposoban da zaradi, već iskoristi svoju lepotu - rekla je Slađa.
Od čega ti živiš u svojim 30.godinama, ko tebi finansira Dubai, kabriolete, poršeline i tako dalje - pitao je Darko.
Moj dečko je mene vodio na putovanja, moja baka mi je kupila automobil, a živim u porodičnoj kući u Užicu. Ja sam zaradila bundu, bavim se fitnesom, ali nešto vrednije, Dubai ne mogu da isfinansiram. Itekako on ima taj epitet i to je to. Ja prva iskreno kažem: "Naravno da je moj dečko situiran" - rekla je Slađa.
Slađo, čuo sam da si imala se*s sa njim, a da su gledali to njegovi drugari - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bio ni oralni se*s, to je neistina. Bilo je nešto, ali ne naočigled njegovih drugara, desio se udes...Ne, oslobodila sam ga stresa to jutro! Posle udesa smo otišli u grad i gde sam posle bila, to nije bitno. Ja sam itekako ponosna na to, to je dečko koji se meni sviđa, na to jutro. Bili smo prljavi i bilo je katastrofa, za Vaskrs je bio udes - rekla je Lazićeva.
Da li ovako blatiš Marka Markovića samo zbog toga što si ga preklinjala da imate se*s - pitao je Darko.
Ne, ja njega nisam preklinjala za se*s, on je meni prilazio, konstantno mi je govorio: "Kod mene imaš plus ili minus", ja sam shvatila da meni ne treba da on igra rijaliti. Ja sam rekla da nisam moralna gromada i da bih se*s imala u sobi da mi se neko sviđa, on me je pitao: "Hoćeš da imamo se*s u sobi?", a kada sam ušla u vezu sa Markom, on mi je rekao: "Je l' moguće da si me izdala?". Kada je ušla Anđela, onda je on rekao da mu se ona sviđa, a onda je meni i Aniti u radionici rekao da mora da bude sa njom, zbog priče i da bi opstao ovde u rijalitiju - rekla je Slađa.
Marko, ponudila ti je Slađa posao. Da budeš vozač njenom sultanu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno mene je sramota da ulazim u bilo kakvu raspravu. To što kaže da nemam nešto na svoje ime, da mi kaže neki vršnjak, pa da uvažim, ali da mi kaže ova persona kojoj baba kupuje auto, koja ne zna toplomer da stavi, sramota me je...Ona je sama za sebe rekla da gleda starije muškarce, da je vode na putovanja i da je isheftaju. Džaba joj sve, najiskrenije, kada vidim ovu nus pojavu koja se niotkuda stvorila ovde. Nije dobila to što je htela od mene, ne znam šta bih više dodao, sramota me je - rekao je Marko.
Da li misliš da je Slađa sramota za Užice - pitala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je sramota za ženski rod, ne samo za Užice...Ona?! Ne znam kako neko može da uporedi ona sa Stanijom, jedino ako joj je baba rekla. Ja mislim da se Stanija stidi kada je ona spomene - rekao je Marković.
Ona se stidi što je bila sa tobom, a požalio mi se da mu Stanija nije poslala čestiku i rekao mi je: "Posle se**a sa Anitom, sigurno mi zbog toga Stanija nije poslala čestitku" - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.